Inchiriere spatiu industrial depozit, logistica, birouri, Clinceni - ID DGC MA 111119 CLI2
Poze
Video
Detalii
Harta

Inchiriere spatiu industrial depozit, logistica, birouri, Clinceni

, Clinceni

Inchiriere spatiu industrial depozit, logistica, birouri, Clinceni

10,500  EUR  / luna +TVA ID: DGC MA 111119 CLI2

Video

Descriere hale

Avem placerea sa va oferim spre inchiriere acest spatiu industrial situat in comuna Ghencea/ Cartierul Latin, pe langa soseaua de centura, la aproximativ 4 km de autostrada A1 Bucuresti-Pitesti.

Accesul se face direct din soseaua de centura, unde traficul este in general aglomerat. Cladirea este incojurata de spatii industriale. Desi reteaua de transport in comun nu este foarte dezvoltata in zona, exista posibilitatea utilizarii maxi-taxi.

Parcul logistic nu a mai fost folosit de cativa ani si este disponibil imediat. A fost folosit ca spatiu de depozitare si este dotat cu ferestre/ luminatoare, pardoseli pe baza de rasini epoxidice, platforma betonata/ parcare, dockuri incarcare/ descarcare (rampe hidraulice) si usi acces drive-in si tir. Beneficiaza de utilitati (energie electrica 380V, apa, canalizare, gaze), aviz ISU si paza exterioara. La nivelul superior al depozitului se afla birouri.

Pentru detalii suplimentare si vizionari, ma puteti contacta la: +40 727 606 074 sau la adresa de e-mail: damian.galvin@whitemountain.ro. White Mountain Property are o relatie buna de colaborare cu multe alte agentii imobiliare locale din Bucuresti, pentru a salva timpul clientilor nostri cautand mai mult decat ei doresc, pentru a gasi proprietatea potrivita nevoilor lor. De fapt, in cazul in care veti gasi o proprietate in alta parte, dar preferati comunicarea sa se faca prin noi, ne puteti trimite detaliile si noi vom actiona in numele dvs. pentru proprietatea respectiva, fara costuri suplimentare. In concluzie, veti obtine doua agentii la acelasi cost cu una. Obiectivul nostru, ca agentie imobiliara din Bucuresti, este inchirierea si vanzarea pe termen lung de apartamente, case, birouri si spatii comerciale.

Caracteristici generale

  • Acces Spatii: MarfaAuto, Pietonal, TIR
  • Destinatie Spatii: Hala productie, Depozitare, Logistica, Depozitare/productie
  • Dotari Birouri: Internet, Telefon, Fatada de sticla, Rampa TIR
  • Incalzire Casa: Centrala Termica
  • Podele: Podele industriale
  • Stadiu Finisare: Finalizat
  • Strazi: Asfaltate
  • Structura Casa: Metal
  • Utilitati: Curent, Apa, Canalizare, Gaz
  • Vecinatati Spatii: Zona comerciala, Intersectie circulata, Benzinarie, Centru logistic, Terenuri

Localizare pe harta Click aici pentru a vededea cum ajungi

+40 afiseaza telefon