Inchirieri spatii rezidentiale/ comerciale in Bucuresti / Brasov

 

Cum va putem ajuta sa inchiriati sau sa cumparati spatii in Bucuresti sau Brasov? Oferindu-va experienta noastra si cele mai eficiente strategii in tranzactii imobiliare pentru Bucuresti si Brasov, in vederea vanzarii si cumpararii oricarui tip de imobile: garsoniere, apartamente, vile, birouri si spatii comerciale. Vom fi indrumatorii si consultantii dvs, indiferent de valoarea tranzactiei, ceea ce va demonstra de ce ne pastram dupa atatia ani o buna reputatie. Iata cum va putem sprijini:

Pentru a gasi oferte de inchiriere pe termen lung de garsoniere, apartamente sau vile in Bucuresti sau Brasov: identificam cea mai potrivita locatie pe termen lung pentru nevoile dvs (apartament, garsoniera, vila); negociem cea mai buna afacere pentru dvs; asiguram incheierea unui contract de inchiriere sigur; va sprijinim pe toata durata procesului de relocare; va asiguram asistenta dupa instalare.

Pentru a inchiria un spatiu comercial sau birou in Bucuresti si Brasov: va sprijinim ideea de afaceri identificand o proprietate care sa se potriveasca bugetului si tipului de afacere in care sunteti implicat. Fie ca sunteti in cautarea unei cafenele, a unui chiosc de fructe sau a unei cladiri de birouri de standard A, avem conexiunile necesare in oras pentru a gasi proprietatea potrivita pentru dvs. Va suntem alaturi pe parcursul intregului proces, de la discutiile initiale pana la sprijinul pentru relocare.

Pentru a inchiria garsoniera, apartamentul sau vila din Bucuresti sau Brasov: va ajutam sa stabiliti o chirie care corespunde normelor pietei pentru ca spatiul sa ramana nelocuit o perioada cat mai scurta, sa amenajati spatiul pentru a-i ridica valoarea de piata, sa gasiti persoana potrivita pentru inchiriere pe termen lung, ne ocupam de verificarea chiriasului si de incheierea contractului, oferim suport pe perioada contractuala.

Pentru inchirierea spatiilor de birouri/ comerciale in Bucuresti/ Brasov: determinam valoarea de piata corecta pentru inchiriere, oferim consultanta pentru folosirea optima a spatiului si modificarea proprietatii pentru a obtine cel mai bun randament de inchiriere, publicam oferta de spatiu pentru a gasi clienti stabili pentru o perioada lunga de timp.

Vanzari spatii rezidentiale/ comerciale in Bucuresti / Brasov

 

Cum va putem ajuta sa inchiriati sau sa cumparati spatii in Bucuresti sau Brasov? Oferindu-va experienta noastra si cele mai eficiente strategii in tranzactii imobiliare pentru Bucuresti si Brasov, in vederea vanzarii si cumpararii oricarui tip de imobile: garsoniere, apartamente, vile, birouri si spatii comerciale. Vom fi indrumatorii si consultantii dvs, indiferent de valoarea tranzactiei, ceea ce va demonstra de ce ne pastram dupa atatia ani o buna reputatie. Iata cum va putem sprijini:

Pentru a cumpara o garsoniera, un apartament sau o vila in Bucuresti sau Brasov: identificam cea mai buna locatie pentru a cumpara sau a investi, care sa corespunda necesitatilor dvs; negociem cel mai bun pret; asiguram redactarea unui contract de vanzare/ cumparare sigur; va sprijinim in procesul de relocare si dupa instalare.

Pentru a cumpara un spatiu comercial sau birou pentru afacerea dvs din Bucuresti sau Brasov: va ajutam sa gasiti proprietatea care corespunde bugetului si se potriveste tipului de afacere pe care o desfasurati. Indiferent ce cautati, un atelier service, un salon de coafura sau o hala industriala, pentru a gasi exact ceea ce va doriti, ne folosim de experienta si si ne bazam pe contactele din Bucuresti si Brasov. Va sprijinim pe toata durata contractului, incepand cu cautarile initiale si continuand cu analiza investitiei, negocieri, verificarea documentelor de proprietate, pana la incheierea contractului

Pentru a vinde garsonierei, apartamentul sau vila din Bucuresti sau Brasov: va ajutam sa stabiliti pretul de vanzare corect, corespunzator normelor pietei, sa ridicati valoarea imobilului, aducand imbunatatiri care sa atraga interesul pentru acesta, sa gasiti un cumparator calificat; va sustinem demersurile de negociere si incheiere a contractului; verificam cumparatorul; oferim asistenta dupa instalare.

Pentru a vinde biroul sau spatiul comercial din Bucuresti sau Brasov: determinam valoarea corecta de vanzare la nivelul pietei; va acordam opinii calificate privind folosirea optima a spatiului si sugestii privind modificari care sa asigure un pret maxim de vanzare; introducem in cel mai scurt timp proprietatea in fluxul de vanzari, urmarind concomitent si obtinerea celui mai bun pret de vanzare; acordam suport pe toata durata procesului de vanzare.   

Investitii imobiliare in Bucuresti / Brasov

 

Dupa mai mult de 16 ani de experienta in consiliere in domeniul investitiilor, putem spune ca ne-am format o vedere de ansamblu asupra pietei din Romania, de la investitii de succes pana la strategii riscante, la limita dezastrului. In acest moment, experienta combinata a echipei depaseste 110. Suntem pregatiti sa va ajutam sa:

 • Identificati situatia dumneavoastra financiara;
 • Selectati o strategie de investitie imobiliara specifica;
 • Alegeti piata tinta;
 • Decideti care sunt criteriile dvs de investitie intr-o proprietate;
 • Alcatuiti echipa/ resursele necesare;
 • Va organizati finantarea;
 • Va consiliem in privinta ratelor si a rezervelor;
 • Sa gasiti cele mai bune oferte;
 • Sa stabiliti prioritatile etapelor urmatoare   

 

Managementul proprietatilor rezidentiale in Bucuresti / Brasov

 

Serviciile noastre de top in domeniile gestionarii proprietatilor si a inchirierilor sunt bine cunoscute cercurilor imobiliare, iar relatiile cu actualii clienti dateaza inca din 2006. Consultati gratuit ghidul nostru ‘Ce trebuie sa stii despre’.

Proprietatile clientilor acopera o plaja larga, de la mici garsoniere in Sibiu, un numar mare de apartamente in Bucuresti si Brasov si vile in localitati ca Pipera, Corbeanca, Snagov etc, pana la un magazin de bijuterii in Dorobanti, un hotel in Bran si un magazin de imbracaminte in Constanta. O echipa dedicata de management in domeniul proprietatilor activeaza de sine statator, independent de echipa de vanzari/ inchirieri si desfasoara in numele dvs sarcini, in vederea maximizarii inchirierii si scurtarii perioadei vacante, pentru a va putea bucura de mai mult timp alaturi de familie, prin externalizarea managementului chiriasilor. Sarcinile echipei includ:

 1. Gasirea unor chiriasi de calitate care sa inchirieze pentru o perioada lunga de timp
 2. Listarea proprietatilor dvs pe cele mai importante site-uri, in vedere inchirierii
 3. Managementul antreprenorului de intretinere si verificarea inchirierii
 4. Colectarea chiriilor si a garantiilor si realizarea operatiunilor bancare necesare
 5. Pastrarea in securitate a cheilor si documentelor
 6. Preluarea inventarului proprietatii si mentenanta acestuia
 7. Pastrarea proprietatii in conditii perfecte in scopul inchirierii
 8. Monitorizarea facturilor de utilitati si plata acestora
 9. Monitorizarea platii/ incasarii chiriei
 10. Vizitarea periodica a proprietatii
 11. Identificarea specialistilor in intretinere pentru interventii in cazul necesitatii unor reparatii
 12. Servicii in cazuri de urgenta
 13. Rapoarte finaciare regulate
 14. Pastrarea legaturii cu chiriasii, vecinii si reprezentantii partilor
 15. Plata facturilor si a serviciilor si a transferurilor fondurilor intre proprietar si chirias
 16. Eliberarea certificatului de asigurare a proprietatii, a certificatelor energetice, inspectii si inventare a sistemelor de furnizare a energiei electrice si a gazelor
 17. Asistenta pentru intocmirea declaratiilor fiscale anuale
 18. Inregistrarea contractelor de inchiriere si plata impozitelor locale

Intretinere/ Renovare/ Gradinarit in Bucuresti / Brasov

 

Echipa noastra de intretinere este mica, dar intervine cu mare eficienta. De la mici operatii de renovare si modificari, pana la inlocuirea acoperisului si a cailor de acces, gradini, sisteme de incalzire, fatadelor industriale, design interior, bucatarii, orice va doriti, se poate realiza. Mai mult, gradinarii nostri peisagisti au furnizat servicii complete de gradinarit pentru mai mult ambasade.

Va mai putem oferi:

 • O gama completa de servicii de intretinere pentru proprietati cu destinatie de locuit sau comerciala
 • Instalatii de incalzire, electrice si sanitare pentru locuinte si spatii comerciale
 • Servicii de amenajare peisagistica si intretinere a gradinilor apartinad spatiilor de locuit si comerciale


Pasiunea noastra este sa va ajutam sa investiti intr-o casa, un birou sau o proprietate pentru afacerea dvs. Cu sedii atat in centrul Bucurestiului, cat si in Piata Sfatului din Brasov sau in biroul-satelit din Bran, membrii experimentati ai echipei noastre va vor servi impecabil. Ne conformam cu mandrie codului etic stabilit de ARAI si APAIR. 

Servicii de relocare spre Bucuresti / Brasov

 

Noi, cei de la White Mountain, stim cat este de stresant sa te muti intr-un alt oras. Veti gasi pe Blogul nostru ghiduri gratuite despre relocarea in Bucuresti sau Brasov. In plus, va vom ajuta sa gasiti exact casa de care aveti nevoie fara cheltuielile pentru serviciile de relocare. Cel mai important, va oferim sprijin dedicat pentru aspecte cum ar fi inscrierea la scoala, asigurare medicala si informatii generale. Putem de asemenea sa va recomandam unor firme de mutari internationale.