O parte importantă a activității White Mountain Property este reprezentată de vânzarea și închirierea pe termen mediu și lung de proprietăți. Fie că este vorba de garsoniere, apartamente, case sau vile, brokerii noștri fac toate eforturile pentru a satisface cerințele ambelor părți – proprietari, respectiv cumpărători sau chiriași și a realiza canale de comunicare eficiente între persoanele implicate.

 

 

Management al proprietatii

 

 

 

 

  Un domeniu dinamic, relativ recent intrat pe piața română, Managementul proprietății este un serviciu pe care îl oferim persoanelor care dețin proprietăți în România, constând în gestionarea eficientă a tuturor operațiunilor pe care le implică o investiție imobiliară. Proprietățile vizate sunt atât rezidențiale, cât și comerciale – birouri, hoteluri, magazine. 

 

Mentenanta si amenajari interioare rezidential si comercial

 

Echipa White Mountain de mentenanță și amenajări interioare efectuează lucrări la standarde înalte de calitate și profesionalism, în cel mai scurt timp posibil, atât pentru proprietăți rezidențiale, cât și comerciale. Nicio lucrare nu este prea mare sau prea mică pentru noi.

Pentru sectorul rezidențial, gama de servicii oferite include renovări și reparații interioare și exterioare generale (zugrăvit, pardoseli, instalații electrice, sanitare, de încălzire, acoperișuri, izolații), cât și amenajări și decorări interioare. Astfel, proprietățile sunt adevărate cămine primitoare și prezintă un aspect prietenos și optim fie că sunt disponibile pentru vânzare sau închiriere. De asemenea, echipa noastră se ocupă de amenajarea și întreținerea grădinilor.

În privința sectorului comercial, echipa noastră se adaptează cerințelor practice ale unei variate game de clienți, efectuând lucrări de la întreținere curentă a birourilor, de reorganizare spații, renovări complete până la execuția de mobilier personalizat.

O divizie a echipei noastre este dedicată design-ului, producției și montării de mobile, în colaborare cu firme de renume din domeniu.