Property Management Bucuresti si Brasov

ADMINISTRARE PROPRIETATI

Cum vom administra proprietatea dumneavoastra?

Va punem la dispozitie toate serviciile prin intermediul carora veti fi un proprietar scutit de stres. Pe langa serviciul de administrare a proprietatilor, libere sau inchiriate, oferim asistenta in achizitionarea sau vanzarea proprietatilor, contabilitate si servicii de mentenanta – reparatii, amenajari interioare si mobilare. Echipa noastra este cunoscuta pentru rezolvarea situatiilor in care se aflau proprietatile, victime ale unei administrari de calitate indoielnica. Printre serviciile oferite se numara:

      Argint Aur  
  1/ Colectarea chiriei lunare    
  2/ Depunerea chiriei in contul bancar al proprietarului    
  3/ Mentinerea legaturii cu chiriasii/vecinii    
  4/ Verificarea platii facturilor de utilitati    
  5/ Verificarea periodica a proprietatii    
  6/ Disponibilitate pentru apeluri de reparatii si intretinere    
  7/ Gasirea imediata de noi chiriasi la eliberarea imobilului    
  8/ Intocmirea unui raport de inventar    
  9/ Efectuarea verificarilor obligatorii la gaz/energie electrica    
  10/ Intergistrarea contractelor de inchiriere la autoritatile fiscale    
  11/ Indatoriri administrative locale – efectuate gratuit    
  12/ Reinnoirea politei de asigurare a proprietatii – fara costuri aditionale    
  13/ Verificarea periodica a proprietatii vacante si pornirea sistemului de incalzire    
  14/ Inspectarea, luarea in primire sau predarea proprietatii (ex. in cazul proprietatilor noi)    
  15/ Intampinarea si orientarea oaspetilor (ex. oaspetilor aflati in vacanta)    
  16/ Organizarea de certificate de performanta energetica    
  17/ Plata cheltuielilor de intretinere, a impozitelor, a asigurarii, a lucrarilor de intretinere si administratie    
  18/ Alte servicii taxate la ora (ex. servicii juridice, administrative, financiare)    
 
    Detalii Detalii  
 
 

De ce sa apelati la serviciile de administrare a proprietatii in Romania?

Iata cateva beneficii pe care vi le aduce serviciul de administrare a proprietatii:

 • Maximizarea chiriilor si scurtarea perioadei in care proprietatea ramane nelocuita
 • Veti evita eventualele dispute cu chiriasii
 • Gasirea unor chiriasi de incredere care sa doreasca un contract pe termen lung
 • Mai putine dispute juridice cu chiriasii
 • Supravegherea atenta a incasarii chiriilor
 • Reducerea timpului petrecut la oficiul de taxe si impozite
 • Costuri reduse in ceea ce priveste mentenanta si reparatiile
 • Cresterea valorii investitionale a proprietatii dumneavoastra
 • Oferte de pret avantajoase de la colaboratori si furnizori (instalatori, electricieni, furnizori de mobilier, inspectii ale instalatiilor de gaz, evaluarea proprietatii, contabilitate etc.)
 • Cresterea timpului petrecut cu familia/timp liber prin externalizarea serviciului de management al inchirierii

Multi proprietari de imobile din Romania se simt oarecum neajutorati. Mare parte dintre proprietatile pe care le administram au fost preluate cu foarte multe probleme, fara documentatie completa, inregistrate eronat la oficiile de taxe si impozite, asupra carora s-au calculat taxe si impozite prea mari sau al caror termen de plata a fost depasit, gestionate defectuos din punct de vedere contabil sau care au fost prost intretinute.

White Mountain se mandreste cu aplicarea unor standarde profesionale de inalta calitate la preturi competitive, corecte si ne asiguram ca oferim un pachet complet de servicii de administrare a proprietatii in Romania. Mai jos va prezentam cateva exemple. Anul acesta, peste 20 de proprietari nemultumiti ce detin imobile in cartierele rezidentiale Greefield, Bellevue, Piata Unirii si Bulevardul Unirii, Sydney Residence, Diamond Park precum si in alte ansambluri rezidentiale au apelat la serviciile noastre pentru a remedia situatiile neplacute create de alte companii de administrare a proprietatii din Romania care nu ofera servicii de calitate. Toate aceste imobile sunt acum in perfecta stare de functionare si nu mai intampina probleme.

Impreuna cu echipa noastra de mentenanta din Romania am renovat, decorat si mobilat aproximativ 10 proprietati/an incepand din 2007 – toate aceste imobile au fost inchiriate cu succes, administrate eficient, generand in prezent venituri importante proprietarilor. Suntem recunoscuti pentru talentul nostru de a prelua un imobil cu probleme care pe baza unei investitii minime si aproape fara nicio implicare din partea proprietarului ii este reabilitat potentialul. Puteti accesa YouTube pentru a vizualiza o parte din munca noastra.

Serviciul nostru de inchiriere a proprietatii

Gasirea rapida a unui chirias este la fel de importanta ca obtinerea unei chirii optime. Pentru a va gasi chiriasul potrivit, noi aplicam o politica de verificare a referintelor astfel incat dumneavostra sa puteti lua o decizie cat mai corecta. Utilizam atat resursele electronice cat si publicatiile locale pentru a avea vizibilitate pe piata de profil si precum si pentru a gasi clientii potriviti. Tarifele noastre sunt foarte competitive pe piata Romaneasca de profil. Nicio alta agentie nu ofera tarife mai mici ca ale noastre.

Etapa inchirierii este gestionata de o echipa formata agenti ce lucreza exclusiv pe baza de comision iar etapa post-inchiriere este lasata in grija unei echipe distincte de administrare a proprietatii.

Lucuri despre care ar trebui sa intrebati inainte de a alege o companie de administrare a proprietatii

 • Tarifele de Administrare pentru toate serviciile
 • Cum se administreaza fondurile chiriasilor si ale proprietarilor
 • Metodele de stabilire si colectare a chiriei
 • Politica de mentenanta si reparatii
 • Politica de inspectare a proprietatii
 • Promovarea proprietatii si retentia chiriasilor
 • Politica de verificare a chiriasilor
 • Examinarea companiei – istoricul, calificarile, portofoliul, marimea, echipa, relatiile cu clientii

Puteti descarca ghidul gratuit cu privire la ce trebuie sa stiti inainte de a decide sa angajati o companie de administrare de proprietati in Romania aici. Fara trucuri, fara liste de e-mail. Este doar un ghid gratuit bazat pe mii de ore de experienta aici, in Romania.

Care este impactul unei proprietati administrate asupra comunitatii, dezvoltatorilor imobiliari, administratiei imobilului si asupra furnizorilor de utilitati?

Atunci cand chiriasii sunt supravegheati acestia sunt obligati sa respectele regulile casei, sa aibe grija de proprietate, sa plateasca utilitatile si sa fie buni cetateni. Daca proprietatea nu este administrata corect, pot surveni intarzieri la plata chiriei, pot fi acceptati chiriasi nepotriviti iar proprietatea, su uneori si imprejurimile acesteia pot avea de suferit. Din experienta noastra va putem spune ca au existat cazuri in care facturile de utilitati au ramas neplatite, generand situatia neplacuta ca administratorii de asociatii de proprietari sa nu isi mai poata duce la bun sfarsit activitatea sau sa achite cheltuielile pentru spatiile comune. Exista cazuri in care s-a intrerupt furnizarea principalelor utilitati, gunoiul nu este indepartat ori au fost abandonate masini distruse. Un chirias neserios afecteaza mai mult decat pe proprietar. Toata lumea implicata in gestionarea proprietatii are de suferit.

Servicii conexe pe care le oferim

Predarea proprietatii, reprezentare legala, administrarea utilitatilor, mobilarea proprietatii si instalarea bucatariei, inchiriere si vanzare in Romania, administrarea taxei de inchiriere si inregistrarea contractului, asigurarea anuala a locuintei, verificari periodice ale instalatiilor electrice si de gaz, tinem la curent proprietarul in legatura cu stadiul proiectelor, inclusiv despre cele de constructie, gasirea de terenuri, mobilier si design pentru spatii comerciale, infiintari de companii si administrarea acestora, administrare de propritati in Brasov, Bucuresti, Bran, Predeal, Sinaia, Busteni, Ploiesti, Constanta.