Video: Birou cu 3 camere, inchiriere lunga durata, Strada Paris/ Dorobanti, Bucuresti - ID DG AD291031 Paris
Poze
Video
Detalii
Harta

Video: Birou cu 3 camere, inchiriere lunga durata, Strada Paris/ Dorobanti, Bucuresti

Dorobanti - Capitale, Bucuresti

Video: Birou cu 3 camere, inchiriere lunga durata, Strada Paris/ Dorobanti, Bucuresti

1,500  EUR  / luna ID: DG AD291031 Paris

 • Zona: Dorobanti - Capitale
 • Suprafata utila: 118 mp
 • Etaj: 1
 • Clasa Birouri: C
 • An Constructie: 1950

Video

Descriere spatiu birouri

Va oferim spre inchiriere de lunga durata acest elegant birou de 3 camere, situat in Strada Paris 40.

Zona ofera acces rapid atat spre cladirile de birouri din nordul Capitalei (Piata Victoriei, Casa Presei Libere, Floreasca etc), cat si spre Piata Romana. In apropiere se afla Complexul Sportiv Dinamo, gradinite, scoli si licee, Academia de Studii Economice ASE, restaurante si cafenele, centre medicale, magazine si supermarketuri, parcuri (Herastrau, Circului), locuri de agrement, cluburi si terenuri de sport. De asemenea statia de metrou Stefan cel Mare este la doar cateva minute de mers pe jos, iar statiile de autobuz si tramvai sunt la 3-5 minute.

Spatiul se afla intr-o vila monument istoric, renovata de curand. Apartamentul se afla la etajul 1, este de asemenea proaspat renovat si nu a fost locuit intre timp. Proprietatea este organizata astfel: un living generos, doua camere, o baie cu cabina de dus, o toaleta, o bucatarie si un oficiu, hol, un balcon si o loggie. La mansarda se mai afla o camera. Spatiul este nemobilat. Apartamentul beneficiaza de ferestre de lemn + termopan, centrala termica. Camera de la mansarda beneficiaza de toaleta proprie. 

Pentru detalii suplimentare si vizionari, ma puteti contacta la: +40 727 606 074 sau la adresa de e-mail: damian.galvin@whitemountain.ro.

White Mountain Property are o relatie buna de colaborare cu multe alte agentii imobiliare locale din Bucuresti, pentru a salva timpul clientilor nostri cautand mai mult decat ei doresc, pentru a gasi proprietatea potrivita nevoilor lor. De fapt, in cazul in care veti gasi o proprietate in alta parte, dar preferati comunicarea sa se faca prin noi, ne puteti trimite detaliile si noi vom actiona in numele dvs. pentru proprietatea respectiva, fara costuri suplimentare. In concluzie, veti obtine doua agentii la acelasi cost cu una. Obiectivul nostru, ca agentie imobiliara din Bucuresti, este inchirierea si vanzarea pe termen lung de apartamente, case, birouri si spatii comerciale.

youtube.com/watch?v=uTX-flqh_8Q

ID intern: DGCO AD 271021 PAR

Caracteristici generale

 • Bucatarie: DaNemobilata
 • Podele: Parchet, Gresie
 • Stadiu Finisare: Finalizat
 • Strazi: Asfaltate
 • Structura Casa: Caramida
 • Utilitati: Curent, Apa, Canalizare, Gaz
 • Vecinatati Spatii: Autobuz, Zona comerciala, Banca, Supermarket, Cinema, Fastfood, Trafic Pietonal, Intersectie circulata, Benzinarie, Piata, Hotel, Central, Parc, Mall, Restaurant/pub, Centru universitar, Scoala/gradinita

Localizare pe harta Click aici pentru a vededea cum ajungi

Oferte similare

Anunturi care corespund criteriilor cautate de dumneavoastra

+40 afiseaza telefon