Spatiu birouri, inchiriere lunga durata, Centrul Vechi/ Calea Victoriei (VIDEO), Bucuresti - ID DGCO JG 210221 CAL a
Poze
Video
Detalii
Harta

Spatiu birouri, inchiriere lunga durata, Centrul Vechi/ Calea Victoriei (VIDEO), Bucuresti

Centrul Istoric, Bucuresti

Spatiu birouri, inchiriere lunga durata, Centrul Vechi/ Calea Victoriei (VIDEO), Bucuresti

2,900  EUR  / luna ID: DGCO JG 210221 CAL a

  • Zona: Centrul Istoric
  • Suprafata utila: 265 mp
  • Clasa Birouri: A
  • An Constructie: 1940

Video

Descriere spatiu birouri

Va oferim spre inchiriere de lunga durata acest spatiu de birouri situat in zona Centrul Vechi/ Calea Victoriei. 

Zona este situata la aproximativ 1 km de Pta Unirii si ofera acces catre toate cartierele. Mijloacele de transport in comun sunt usor accesibile pietonal, statiile de metrou, autobuz, troleibuz aflandu-se la doar 2-3 minute mica distanta de cladire. Zona este intens circulata. In apropiere se afla magazine, banci, restaurante si cafenele, gradinite, scoli si licee, clinici medicale. Parcul Cismigiu este la doar o statie distanta, Centrul Vechi la numai 2 minute pe jos, iar Unirea Shopping Center.

https://www.youtube.com/watch?v=sSroz_vzStQ

Este un spatiu deosebit, aflat intr-o cladire de birouri cu vedere la Calea Victoriei si Pasajul Villacrosse, intr-o locatie unica: centrul istoric al Capitalei. Spatiul propus este perfect intretinut, cu camere recent renovate si beneficiaza de o bucatarie utilata. 

Pentru detalii suplimentare si vizionari, ma puteti contacta la: +40 727 606 074 sau la adresa de e-mail: damian.galvin@whitemountain.ro.  Echipa noastra are o relatie buna de colaborare cu multe alte agentii imobiliare locale din Bucuresti, pentru a salva timpul clientilor nostri cautand mai mult decat ei doresc, pentru a gasi proprietatea potrivita nevoilor lor. De fapt, in cazul in care veti gasi o proprietate in alta parte, dar preferati comunicarea sa se faca prin noi, ne puteti trimite detaliile si noi vom actiona in numele dvs. pentru proprietatea respectiva, fara costuri suplimentare. In concluzie, veti obtine doua agentii la acelasi cost cu una. Contacti-ne telefonic sau prin email pentru a gasi apartamentul sau proprietatea care intruneste criteriile dvs. Obiectivul nostru, ca agentie imobiliara din Bucuresti, este inchirierea si vanzarea pe termen lung de apartamente, case, birouri si spatii comerciale.

ID intern: DGCO JG 210221 CAL

Caracteristici generale

  • Bucatarie: MobilataUtilata, Da, Inchisa
  • Incalzire Casa: Centrala Termica
  • Stadiu Finisare: Finalizat
  • Strazi: Asfaltate
  • Utilitati: Curent, Apa, Canalizare, Gaz
  • Vecinatati Spatii: Metrou, Autobuz, Zona comerciala, Banca, Supermarket, Cinema, Fastfood, Trafic Pietonal, Intersectie circulata, Benzinarie, Piata, Hotel, Ultracentral, Parc, Mall, Restaurant/pub, Centru universitar, Scoala/gradinita

Localizare pe harta Click aici pentru a vededea cum ajungi

Oferte similare

Anunturi care corespund criteriilor cautate de dumneavoastra

+40 afiseaza telefon