Cladire birouri, 9 etaje, ocupata 100%, 8% ROI, central, zona 0, Pitesti - ID DGCC AR 310721 PIT
Poze
Detalii
Harta

Cladire birouri, 9 etaje, ocupata 100%, 8% ROI, central, zona 0, Pitesti

, Pitesti

Cladire birouri, 9 etaje, ocupata 100%, 8% ROI, central, zona 0, Pitesti

2,700,000  EUR  ID: DGCC AR 310721 PIT

 • Zona:
 • Suprafata utila: 2540 mp
 • Etaj: 9
 • Clasa Birouri: A
 • An Constructie: 1980

Descriere spatiu birouri

Va oferim spre vanzare acest elegant imobil multifunctional, situat in Pitesti.

Cladirea se afla in zona centrala, oferind acces rapid spre toate cartierele orasului. In apropiere se afla gradinite, scoli si licee, restaurante si cafenele, centre medicale, magazine si supermarketuri, spatii de agrement, cluburi si terenuri de sport. Pitesti este capitala jud Arges, important centru comercial si industrial., dar si nod de cale ferata si centru de marketing pentru industria automobilelor, in special Automobile Dacia. 

Cladirea este organizata Subsol + Parter + 9 etaje si ofera spatii comerciale (la parter) si spatii de birouri, fiind in prezent ocupata in proportie de 100%, oferind ROI 8%, cu posibilitatea de crestere la 9.7 %. Unii dintre actualii chiriasi sunt: TEKGPS Engineering SRL, Editura Paralela 45 srl, RC Europe Development srl, Global L.E.C learning experience, VEL PITAR, New Age Advertising Agency srl. Central Pitesti ofera servicii 'all inclusive': aer conditionat (unitati Split si HVAC), curatenie si dat zapada, colectarea gunoiului, servicii de paza si supraveghere video, lift, avertizare si stingere incendii, reparatii, mobilier, 17 spatii dedicate de parcare, statii gratuite incarcare masini electrice. Cladirea a fost renovata si reconditionata recent, beneficiind de: zugraveala, mocheta in birouri si pe holuri, usi noi, gresie pe hol, in zonele de relaxare, pe scari, zone de relaxare renovate, panouri LED la etajele 4-8, compartimentare la etajele 1, 2, 3, 4 si parter, fatada noua, reparatii interioare, 222 mp mobilati, reparatii hidrotehnice si termice, inlocuirea sistemului de aer conditionat, sistem de supraveghere, tevi si calorifere inlocuite, redecorarea holului central, intrare noua, acces controlat electronic. izolare contra infiltratiilor, modernizarea parcarii, terasa cu podea lemn, statii incarcare masini electrice. 

Pentru detalii suplimentare si vizionari, ma puteti contacta la: +40 727 606 074 sau la adresa de e-mail: damian.galvin@whitemountain.ro.  Echipa noastra are o relatie buna de colaborare cu multe alte agentii imobiliare locale din Bucuresti, pentru a salva timpul clientilor nostri cautand mai mult decat ei doresc, pentru a gasi proprietatea potrivita nevoilor lor. De fapt, in cazul in care veti gasi o proprietate in alta parte, dar preferati comunicarea sa se faca prin noi, ne puteti trimite detaliile si noi vom actiona in numele dvs. pentru proprietatea respectiva, fara costuri suplimentare. In concluzie, veti obtine doua agentii la acelasi cost cu una. Contacti-ne telefonic sau prin email pentru a gasi apartamentul sau proprietatea care intruneste criteriile dvs. Obiectivul nostru, ca agentie imobiliara din Bucuresti, este inchirierea si vanzarea pe termen lung de apartamente, case, birouri si spatii comerciale.

ID intern: DGCO AR 310721 PIT

Caracteristici generale

 • Dotari Birouri: Lift persoaneInterfon, Fatada de sticla, Usa intrare sticla, Aer Conditionat, Internet, Telefon
 • Ferestre Casa: Term. PVC
 • Incalzire Casa: Centrala Termica
 • Podele: Gresie
 • Servicii birouri: Supraveghere video, Menaj, Administratie, Portar, Paza
 • Stadiu Finisare: Finalizat
 • Strazi: Asfaltate
 • Utilitati: Curent, Apa, Canalizare, Gaz
 • Vecinatati Spatii: Zona comerciala, Banca, Supermarket, Cinema, Fastfood, Trafic Pietonal, Intersectie circulata, Benzinarie, Piata, Hotel, Central, Parc, Mall, Restaurant/pub, Centru universitar, Scoala/gradinita, Autobuz

Localizare pe harta Click aici pentru a vededea cum ajungi

+40 afiseaza telefon