Poze
Detalii
Harta

Spatiu comercial 4 camere, de vanzare, Margeanului

Margeanului, Bucuresti

Spatiu comercial 4 camere, de vanzare, Margeanului

185,000  EUR  ID: ASCO A 280923 MAR

 • Numar Camere: 4
 • Zona: Margeanului
 • Suprafata utila: 85 mp

Descriere spatiu comercial

White Mountain Property are placerea sa va ofere spre vanzare acest spatiu comercial situat in zona Margeanului. 

Zona ofera acces facil spre alte cartiere datorita retelei de transport in comun (autobuz, tramvai). In vecinatate se afla multe gradinite, scoli, licee, centre medicale, cladiri de birouri, magazine, restaurante si terase.

Aveti acum o oportunitate unica de a achizitiona un apartament cu 4 camere, pretabil pentru activitate de cabinet stomatologic sau mai multe cabinete medicale cu diferite specializari. Aceasta proprietate versatila ofera un spatiu generos si flexibil pentru a desfasura activitati medicale si poate servi ca o baza solida pentru practica medicala sau investitie. Apartamentul dispune de 4 camere generoase, oferind suficient spatiu pentru cabinete medicale separate sau pentru diferite specializari medicale, o baie si o toaleta, o bucatarie, doua debarale, o camara, trei holuri si un balcon de 4.3 mp. Localizat într-o zona usor accesibila, apartamentul ofera pacientilor si personalului medical confort în ceea ce priveste transportul si accesul. Spatiul poate fi amenajat profesional pentru a corespunde cerintelor si standardelor cabinetelor medicale, inclusiv instalatii sanitare adecvate si facilitati de sterilizare. Datorita numarului de incaperi disponibile, puteti adapta spatiul pentru a gazdui diferite specializari medicale, cum ar fi stomatologie, dermatologie, psihiatrie, sau oricare alt domeniu medical dorit. Puteti crea o zona de asteptare confortabila pentru pacienti, oferindu-le o experienta placuta în timp ce asteapta consultatia. Apartamentul poate fi echipat cu o bucatarie si spatii de depozitare pentru echipamente medicale si provizii. Achizitionarea acestui apartament cu potential medical este o investitie durabila si profitabila pe termen lung. Aceasta proprietate ofera flexibilitate si potential pentru dezvoltarea unei practici medicale prospere sau a unui centru medical cu mai multe specializari.

Pentru detalii suplimentare si vizionari, ma puteti contacta la: +4 0732 177 508 sau la adresa de e-mail:anca.sima@whitemountain.ro. 

Echipa noastra are o relatie buna de colaborare cu multe alte agentii imobiliare locale din Bucuresti, pentru a salva timpul clientilor nostri cautand mai mult decat ei doresc, pentru a gasi proprietatea potrivita nevoilor lor. De fapt, in cazul in care veti gasi o proprietate in alta parte, dar preferati comunicarea sa se faca prin noi, ne puteti trimite detaliile si noi vom actiona in numele dvs. pentru proprietatea respectiva, fara costuri suplimentare. In concluzie, veti obtine doua agentii la acelasi cost cu una. Contacti-ne telefonic sau prin email pentru a gasi apartamentul sau proprietatea care intruneste criteriile dvs. Obiectivul nostru, ca agentie imobiliara din Bucuresti, este inchirierea si vanzarea pe termen lung de apartamente, case, birouri si spatii comerciale.

ID intern: ASCO A 280923 MAR

 

Caracteristici generale

 • Acces Spatii: MarfaAuto, Pietonal, Acces Stradal
 • Dispunere Spatii: Compartimentat, Intrare separata
 • Dotari Birouri: Aer Conditionat
 • Ferestre Casa: Term. PVC
 • Incalzire Casa: Centrala Termica
 • Podele: Gresie
 • Stadiu Finisare: Finalizat
 • Strazi: Asfaltate
 • Usi: PVC
 • Utilitati: Curent, Apa, Canalizare, Gaz
 • Vecinatati Spatii: Autobuz, Zona comerciala, Banca, Supermarket, Cinema, Fastfood, Trafic Pietonal, Intersectie circulata, Benzinarie, Piata, Hotel, Parc, Mall, Restaurant/pub, Scoala/gradinita

Localizare pe harta Click aici pentru a vededea cum ajungi

+40 afiseaza telefon