Spatii comerciale de inchiriat La Strada Mall Brasov

Avantgarden, Brasov

Oferta a fost vanduta/inchiriata

Spatii comerciale de inchiriat La Strada Mall Brasov

1,200  EUR 12 / luna +TVA ID: AR270219STR

  • Numar Camere: 1
  • Zona: Avantgarden
  • Suprafata utila: 100 mp
  • Vitrina: 20 ml

Descriere spatiu comercial

White Mountain Property prezinta spre inchiriere multiple spatiile comeriale cu suprafete intre 31 mp si 150 mp, disponibile in La Strada Concept Street Mall Brasov - zona Bartolomeu. Spatiile sunt adaptabile - in functie de necesitatile viitorului locatar.

Orasul Brasov reuneste o populatie de aproape 700.000 de locuitori, zona Avantgarden Bartolomeu incepand sa se dezvolte in anul 2008, ajungand in prezent la peste 5000 de apartamente finalizate. Aceasta comunitate este in plina dezvoltare si prezinta un potential mare pentru afacerile mici si mijlocii. Este populata de magazine  precum Mega Image, Lidl, Penny si  Carrefour. Cartierul este populat in mare parte de familii tinere, cu un stil de viata dinamic, avand venituri peste medie.

La Strada Street Mall a luat nastere in Bucuresti. Primul centru a fost deschis in Popesti Leordeni in vara anului 2017, iar urmatorul s-a deschis in Brasov in anul 2018. Urmatoarele doua proiecte se vor deschide in Militari respectiv Bragadiru Bucuresti.

Proiectul La Strada este un concept nou, destinat sa creeze un parteneriat puternic si oportunitati deosebite pentru dezvoltarea afacerilor. Toate proiectele La Strada beneficiaz? de parcare privat?, menite s? asigure confortul comunitatii. Proiectele au un design modern, prietenos si original, cu fatade de sticla impresionante si culori puternice.

Spatiile libere se preteaza pentru Restaurant, Loc de joaca pentru copii, casa de schimb valutar, optica, librarie, xerox, bistro si orice alta activitate care poate aduce un plus comunitatii.

Preturile pe mp difera in functie de suprafata inchiriata si incep de la 16 euro/mp + TVA. O parte din avantajele inchirierii unui spatiu comercial in acest complex sunt costurile mici de administrare, pozitionarea si vadul comercial si designul modern.

Pentru detalii suplimentare sau vizionari, nu ezitati sa ma contactati la numarul de telefon 0730 565 565, sau prin e-mail, la adresa andra.robescu@whitemountain.ro. Colegii mei si cu mine va vom ajuta cu mare placere.

Caracteristici generale

  • Dispunere Spatii: CompartimentatIntrare separata
  • Materiale: Alte
  • Structura Casa: Altele

Localizare pe harta Click aici pentru a vededea cum ajungi

Oferte similare

Anunturi care corespund criteriilor cautate de dumneavoastra

+40 afiseaza telefon