Garsoniera cu vedere panoramica Budapesta

Unirii, Bucuresti

Garsoniera cu vedere panoramica Budapesta

450 EUR  / luna ID: AB150416BD

  • Numar Camere: 1
  • Zona: Unirii
  • Suprafata utila: 40 mp
  • Confort: 1
  • Numar Bai: 1

Descriere garsoniera

White Mountain Property ofera spre inchiriere o garsoniera foarte spatioasa, situata in zona Budapesta, pe bulevardul Cantemir (vedere la bulevard). In imediata vecinatate a imobilului se afla scoli, gradinite, restaurante, spuermarket-uri, Unirea Shopping City (5 minute) si numeroase spatii verzi destinate relaxarii si recreerii (parcul Carol 5 minute si parcul Tineretului 5 minute). Este aproape de mijloacele de transport in comun: statii RATB (2 minute) sau metrou (5 minute pana la M Unirii).De asemenea, distanta fata de Centrul Istoric al Bucurestiului se poate parcurge printr-o plimbare de 10 minute.
Garsoniera este amplasata la etajul 9 din 9 al cladirii si este compusa din: un living generos, o bucatariecomplet utilata, grup sanitar cu cabina de dus, si un balcon pe toata lungimea garsonierei cu o suprafata de 10 mp. Suprafata utila este de 40 mp. Imobilul a fost renovat recent – anveloparea blocului fiind un avantaj.
Imobilul este propus spre inchiriere utilat, la cele mai inalte standarde, transformandu-l astfel in caminul ideal pentru un cuplu, o familie tanara sau oameni de afaceri, care ar dori sa locuiasca intr-o zona linistita si sigura. Finisajele extraordinare, dar si mobilierul modern-minimalist, fac din acesta proprietate o alegere excelenta.
Pentru detalii suplimentare sau vizionari, va rugam nu ezitati sa ne contactati la numarul (+4) 0727.455.141 /  (+4) 031.434.07.32, va vom ajuta cu mare placere.

Localizare pe harta Click aici pentru a vededea cum ajungi

Oferte similare

Anunturi care corespund criteriilor cautate de dumneavoastra

+40 afiseaza telefon