Vanzare vila Art Nouveau, 15 camere, ASE Piata Romana Dorobanti

Romana, Bucuresti

Vanzare vila Art Nouveau, 15 camere, ASE Piata Romana Dorobanti

980,000  EUR  ID: DGCC E 140121 ASE

 • Numar Camere: 15
 • Zona: Romana
 • Suprafata utila: 400 mp
 • Numar Bai: 7
 • An Constructie: 1940
 • Suprafata Teren: 379 mp

Descriere casa vila

Va oferim spre vanzare acest elegant imobil situat in zona Piata Romana - Dorobanti.

Zona Piata Romana ofera acces facil spre toate cartierele Capitalei, fiind bine deservita de reteaua urbana de transport in comun (troleibuze, autobuze, metrou). Cladirile de birouri din nordul orasului (Piata Victoriei, Dorobanti, Piata Presei, Floreasca, Baneasa etc), zonele comerciale si de relaxare (parcul Herastrau, Baneasa Shopping City, IKEA etc), Gara de Nord si aeroporturile Baneasa si Otopeni sunt de asemenea usor accesibile. Imobilul se afla la doar cativa metri de Academia de Studii Economice, Piata Romana si Calea Dorobantilor, cu acces imediat catre principalele artere ale Capitalei. In vecinatate se afla multe gradinite, scoli, licee si universitati, parcuri (Gradina Icoanei, Ioanid), centre medicale, restaurante si terase, magazine.

Imobilul construit in stil Art Nouveau in anii 1940 este dispus pe demisol, parter si doua etaje, fiecare nivel avand acces separat de pe scara interioara sau scara de serviciu, fiind astfel posibil ca fiecare nivel sa fie utilizat independent. In prezent, imobilul ofera 15 camere, 7 bai si 3 bucatarii. Suprafata utila a imobilului este de 400 mp, terenul total de care dispune proprietatea fiind de 379 mp, spatiu suficient pentru parcarea a circa 5 masini. In prezent, imobilul necesita renovare totala. Actualul proprietar a inceput renovarea si a obtinut autorizatia de construire pentru consolidarea si supra-etajarea imobilului cu inca 2 niveluri - conform certificatului de urbanism fiind autorizata o constructie cu regim final de inaltime S+P+3E+4ER. Datorita locatiei ultracentrale si suprafetelor estimate conform noului proiect la circa 680 mp, imobilul se preteaza unei mari varietati de destinatii (rezidential, office, aparthotel, clinica, birouri notariale/ de avocatura, etc). Proprietarul ofera proiectul realizat pentru obtinerea autorizatiei de constructie, consolidare si supraetajare al imobilului. Proprietatea este o oportunitate de investitie intr-o locatie ultracentrala cu un mare potential! 

Pentru detalii suplimentare si vizionari, ma puteti contacta la: +40 727 606 074 sau la adresa de e-mail: damian.galvin@whitemountain.ro.  Echipa noastra are o relatie buna de colaborare cu multe alte agentii imobiliare locale din Bucuresti, pentru a salva timpul clientilor nostri cautand mai mult decat ei doresc, pentru a gasi proprietatea potrivita nevoilor lor. De fapt, in cazul in care veti gasi o proprietate in alta parte, dar preferati comunicarea sa se faca prin noi, ne puteti trimite detaliile si noi vom actiona in numele dvs. pentru proprietatea respectiva, fara costuri suplimentare. In concluzie, veti obtine doua agentii la acelasi cost cu una. Contacti-ne telefonic sau prin email pentru a gasi apartamentul sau proprietatea care intruneste criteriile dvs. Obiectivul nostru, ca agentie imobiliara din Bucuresti, este inchirierea si vanzarea pe termen lung de apartamente, case, birouri si spatii comerciale.

ID intern: DGCC E 140121 ASE

Caracteristici generale

 • Acces auto: Acces auto
 • Acces Casa: Autobuz, Auto, Pietonal
 • Destinatie: Locuinta/Birou, Locuinta, Birou
 • Metrou: M2-Berceni/Pipera
 • Stadiu Finisare: Finalizat
 • Strazi: Asfaltate
 • Tip Casa: Individuala
 • Tip Curte: Individuala
 • Utilitati: Curent, Apa, Canalizare, Gaz
 • Vecinatati Spatii: Metrou, Banca, Supermarket, Cinema, Fastfood, Trafic Pietonal, Intersectie circulata, Piata, Hotel, Ultracentral, Parc, Mall, Restaurant/pub, Centru universitar, Scoala/gradinita, Autobuz, Zona comerciala

Localizare pe harta Click aici pentru a vededea cum ajungi

Oferte similare

Anunturi care corespund criteriilor cautate de dumneavoastra

+40 afiseaza telefon