Inchiriere vila 10 camere, Primaverii

Primaverii, Bucuresti

Inchiriere vila 10 camere, Primaverii

19,000 EUR  / luna ID: DGC CA 200719 PRI2

 • Numar Camere: 10
 • Zona: Primaverii
 • Suprafata utila: 559 mp
 • Numar Bai: 7
 • An Constructie: 1937
 • Suprafata Teren: 1258 mp

Descriere casa vila

White Mountain Property are placerea sa va ofere spre inchiriere aceasta vila exclusivista, construita in perioada interbelica, situata la confluenta bulevardelor Mircea Eliade si Primaverii. Proprietatea beneficiaza de un teren generos, una dintre cele mai mari suprafete de teren aferente unei vila din zona Primaverii. Proprietatea ofera avantaje esentiale pentru persoanele active, pentru care apropierea de scoli, gradinite, supermarketuri, restaurante, sali de sport sau aeroport, constituie criterii importante în decizia de cumparare.

Cladirea ofera confort si liniste in mijlocul unei comunitati selecte, in apropierea parcului Herastrau, oferind unei familii moderne spatiul ideal. Imobilul a fost consolidat integral in anul 2000 si reamanejat integral in 2018, fiind o casa inteligenta, cu tehnologie smart care permite controlul tuturor sistemelor atat din interior, cat si din exteriorul casei, de pe tableta sau telefon. Zona de odihna si locuit este formata din 4 dormitoare la care se adauga zona de living, 4 bai, 3 dressinguri si camera pentru bona. Proprietatea ofera un loc ideal de relaxare intr-o atmosfera elitista, prin livingul generos, biblioteca reconfortanta si terasa cu o copertina retractabila. Acestea sunt completate de un birou si o bucatarie mobilate elegant, cu elemente aduse din Italia. Zona de recreere este compusa în exterior dintr-o zona de lounge, foisor, loc de joaca pentru copii, iar în interior din sala de sport si camera de masaj. Spatiile tehnice si de servicii sunt alcatuite din: cabina paza (+grup sanitar), spatiu pentru colectarea deseurilor, 3 magazii exterioare, zona centrala termica, spalatorie, 2 bucatarii de serviciu si o pivnita ce poate fi transformata în crama sau în camera de panica (aceasta fiind dotata cu usa blindata). Sunt disponibile 10 locuri de parcare: 4 locuri în curte (cu posibilitatea realizarii si al unui al 5-lea) si 6 locuri de parcare cu sistem de bolarzi. Practici si functionali, acesti bolarzi (piloni retractabili ce pot fi comandati prin telecomanda, actionare locala sau de la distanta printr-o aplicatie instalata pe telefonul mobil), ofera garantarea locurilor de parcare aflate în exteriorul curtii. La exterior, proprietatea încânta privirea cu un superb gazon, gard viu si cu jardiniere având plante decorative, iar sistemul complet pentru irigare instalat asigura întretinerea perfecta a spatiilor verzi. Curtea este dotata cu aspersoare automate si robot de tuns iarba, întretinerea facându-se autonom, personalul pentru mentenanta nefiind trebuincios. Distinsa resedinta poate fi utilizata imediat dupa mutare, fara a fi necesar a se mai cumpara nimic, fiind complet mobilata si utilata cu electrocasnicele necesare, televizoare, inclusiv tacâmuri, vesela, prosoape etc.

Pentru detalii suplimentare si vizionari, ma puteti contacta la: +40 727 606 074 sau la adresa de e-mail: damian.galvin@whitemountain.ro.

White Mountain Property are o relatie buna de colaborare cu multe alte agentii imobiliare locale din Bucuresti, pentru a salva timpul clientilor nostri cautand mai mult decat ei doresc, pentru a gasi proprietatea potrivita nevoilor lor. De fapt, in cazul in care veti gasi o proprietate in alta parte, dar preferati comunicarea sa se faca prin noi, ne puteti trimite detaliile si noi vom actiona in numele dvs. pentru proprietatea respectiva, fara costuri suplimentare. In concluzie, veti obtine doua agentii la acelasi cost cu una. Obiectivul nostru, ca agentie imobiliara din Bucuresti, este inchirierea si vanzarea pe termen lung de apartamente, case, birouri si spatii comerciale.

Caracteristici generale

 • Acces auto: Acces auto
 • Acces Casa: Auto, Pietonal, Autobuz
 • Bucatarie: Inchisa, Da, Mobilata, Utilata
 • Curte: Betonata, Gradina, Foisor
 • Destinatie: Locuinta, Birou, Locuinta/Birou
 • Dotari: Senzor incendii, Telecomanda garaj, Crama, WC Serviciu, Aer Conditionat, Scara interioara, Sistem Video, Hota, Pivnita, Boxa, Dressing, Dependinte, Interfon, Semineu, Aragaz, Frigider, Masina rufe, Masina vase, Jaluzele, Cuptor microunde, DVD, Hi-Fi, Sistem Alarma
 • Metrou: M2-Berceni/Pipera
 • Mobilat: Complet, Lux
 • Stadiu Finisare: Finalizat
 • Strazi: Asfaltate
 • Tip Casa: Individuala
 • Tip Curte: Individuala
 • Utilitati: Apa, Curent, Gaz, CATV, Telefon, Internet, Canalizare
 • Vecinatati Spatii: Metrou, Autobuz, Zona comerciala, Banca, Supermarket, Cinema, Fastfood, Trafic Pietonal, Intersectie circulata, Benzinarie, Piata, Hotel, Parc, Mall, Restaurant/pub, Centru universitar, Scoala/gradinita, Central

Localizare pe harta Click aici pentru a vededea cum ajungi

Oferte similare

Anunturi care corespund criteriilor cautate de dumneavoastra

+40 afiseaza telefon