Apartament spatios de 4 camere de inchiriat in Dorobanti

Dorobanti, Bucuresti

Apartament spatios de 4 camere de inchiriat in Dorobanti

2,000 EUR  / luna ID: DG270217DOR

  • Numar Camere: 4
  • Zona: Dorobanti
  • Suprafata utila: 155 mp
  • Confort: 1
  • decomandat
  • Etaj: 2/3
  • Numar Bai: 3
  • An Constructie: 1980

Descriere apartament

White Mountain Property va ofera spre inchiriere un apartament spatios cu patru camere, situat într-una dintre cele mai frumoase zone din Bucuresti, Dorobanti - Capitale. In apropiere se afla Piata Victoriei, Piata Charles de Gaulle, restaurante, cafenele si supermarket-uri. De asemenea, statia de metrou Piata Victoriei este la 5 minute de mers pe jos.

Acest apartament partial mobilat este situat la al 2-lea etaj din 3 nivele ale imobilului si are 155 mp suprafata utila. Acesta este împartit dupa cum urmeaza: o camera de zi spatioasa cu o bucatarie open space complet echipata si fatada vitrata,  trei dormitoare nemobilate (pot fi mobilate la cerere), doua bai complet utilate (una cu cada de baie), un grup sanitar pentru musafiri complet echipat si  o terasa mare (cu acces din camera de zi). De asemenea, are un loc de parcare subteran.

Amplasarea si finisajele sunt un avantaj pentru aceasta proprietate, deoarece va fac sa va simtiti ca acasa de fiecare data când reveniti de la locul de munca. De asemenea, cartierul este foarte sigur si curat datorita ambasadelor si cladirilor guvernamentale din zona.

Pretul nu include TVA.

White Mountain Property are o relatie buna de colaborare cu multe alte agentii imobiliare locale din Bucuresti, pentru a salva timpul clientilor nostri cautand mai mult decat ei doresc, pentru a gasi proprietatea potrivita nevoilor lor. De fapt, în cazul în care veti gasi o proprietate în alta parte, dar preferati comunicarea sa se faca prin noi, putem actiona în numele dvs. pentru proprietatea respectiva, fara costuri suplimentare. In concluzie, veti obtine doua agentii la acelasi cost cu una.

Pentru mai multe detalii sau pentru vizionari, nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon: +40 727 606 074sau sa ne scrieti pe adresa de e-mail: damian.galvin@whitemountain.ro.

Localizare pe harta Click aici pentru a vededea cum ajungi

Oferte similare

Anunturi care corespund criteriilor cautate de dumneavoastra

+40 afiseaza telefon