Poze
Detalii
Harta

Apartament spatios cu 3 camere de vanzare in Avantgarden 1

Bartolomeu, Brasov

Apartament spatios cu 3 camere de vanzare in Avantgarden 1

88,000  EUR  ID: AL210416SWS

  • Zona: Bartolomeu
  • Suprafata utila: 94 mp
  • Confort: 1
  • Numar Bai: 2
  • Numar Camere: 3

Descriere apartament

White Mountain Property va propune spre vanzare acest apartament situat in complexul rezidential Avantgarden 1, in unul dintre blocurile Panoramic.
Zona Avantgarden este extrem de cautata, nu doar de familii sau in scopuri rezidentiale, dar si de investitori, datorita calitatii superioare a finisajelor din cladirile Panoramic, a camerelor spatioase si luminoase, a zonelor verzi inconjuratoare, a sigurantei, curateniei si linistei din complex.
Mai mult, zona este populata de supermarket-uri (Billa, Carrefour, Penny), cat si farmacii, dentist, centru de fitness, cafenea, gradinita, afterschool, scoala de limbi straine, si chiar o frizerie canina, transformand astfel acest complex intr-un camin ideal nu doar pentru familii, cat si pentru expati sau persoane care lucreaza in apropiere (Continental, Hutchinson, JF Furnir, Ina Schaeffler etc). Desi pare departe de centrul Brasovului, se afla la o distanta de doar 7 minute cu masina, 15 minute cu autobuzul si aproximativ 30-40 minute pe jos, pentru cei ce prefera plimbarile.
Apartamentul dispune de o suprafata utila de 94 metri patrati, este spatios si luminos si cuprinde: un hol incapator, un spatiu pentru depozitare suficient de mare, doua bai, doua dormitoare, un living generos si o bucatarie.
Desi este amplasat la demisol, apartamentul este foarte luminos pe tot parcursul zilei si poate fi folosit pentru mai multe scopuri, fie ca este vorba de locuinta, birou sau chiar magazin/cafenea.
Pentru detalii suplimentare sau vizionari, va rugam nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon 0733 934 404 sau prin e-mail, la adresa anne.natu@whitemountain.ro. Colegii mei si cu mine va vom ajuta cu mare placere.
In situatia in care doriti sa achizitionati aceasta proprietate ca si investitie sau ca si al doilea camin, va putem oferi serviciile noastre premium de administrare a proprietatii si vom avea grija de lucrurile dumneavoastra cat timp sunteti plecati.

Localizare pe harta Click aici pentru a vededea cum ajungi

Oferte similare

Anunturi care corespund criteriilor cautate de dumneavoastra

+40 afiseaza telefon