Apartament cu doua camere Unirii Mircea Voda

Unirii, Bucuresti

Oferta a fost vanduta/inchiriata

Apartament cu doua camere Unirii Mircea Voda

550  EUR  / luna ID: GS140716CERN

  • Numar Camere: 2
  • Zona: Unirii
  • Suprafata utila: 60 mp
  • Confort: 1
  • Numar Bai: 1

Descriere apartament

White Mountain Property ofera spre inchiriere un apartament spatios cu doua camere situat in zona Camerei de Comert Bucuresti (5 minute de metrou Piata Unirii sau Timpuri Noi), pe Bulevardul Mircea Voda. In imediata vecinatate a imobilului se afla Biblioteca Nationala a Romaniei, spuermarket Mega Image, Unirea Shoping Center (5 minute), Mall Vitan (15 minute) si numeroase spatii verzi destinate relaxarii si recreerii (parcurile Unirii, Carol si Tineretului). De asemenea, distanta fata de Centrul Istoric al Bucurestiului se poate parcurge printr-o plimbare de 10 minute.

Apartamentul este amplasat la etajul 4 din 8 al cladirii si este compus din: o sufragerie generoasa, o bucatarie complet utilata, un dormitor dotat cu pat dublu, grup sanitar cu cada si dus, si doua balcoane. Suprafata utila este de 60 mp.

Apartamentul este complet renovat (centrala termica proprie), mobilat si utilat pe comanda in stil modernist-minimalist, aflandu-se la prima inchiriere.

Apartamentul este propus spre inchiriere complet utilat, la cele mai inalte standarde, transformandu-l astfel in caminul ideal pentru un cuplu, o familie tanara sau oameni de afaceri, care ar dori sa locuiasca intr-o zona linistita si sigura, departe de traficul specific Bucurestiului. Finisajele extraordinare, dar si mobilierul modern, fac din acesta proprietate o alegere excelenta.

Pentru detalii suplimentare sau vizionari, va rugam nu ezitati sa ne contactati la numarul 0727 455 141 sau sa ne scrieti la alex.balan@whitemountain.ro, va vom ajuta cu mare placere.

Localizare pe harta Click aici pentru a vededea cum ajungi

Oferte similare

Anunturi care corespund criteriilor cautate de dumneavoastra

+40 afiseaza telefon