Apartament intim cu doua camere de inchiriat in Bellevue Residence terasa generoasa

Drumul Poienii, Brasov

Apartament intim cu doua camere de inchiriat in Bellevue Residence terasa generoasa

850  EUR  / luna ID: AL060317RGS

  • Numar Camere: 2
  • Zona: Drumul Poienii
  • Suprafata utila: 95 mp
  • Confort: 1

Descriere apartament

White Mountain Property ofera spre inchiriere acest apartament de lux cu doua camere situat in complexul  ultraexclusivist Bellevue Residence, intr-o zona unica si foarte linistita in centrul Brasovului.
Bellevue Residence este cunoscut nu doar pentru finisajele sale calitative, stilul de viata premium si ambianta speciala, dar si pentru proximitatea fata de Centrul Istoric al Brasovului (departe insa de aglomeratia specifica), privelistea unica, verdeata si aer proaspat, combinand astfel intr-un mod armonios stilul arhitectural modern cu natura inconjuratoare.
Apartamentul propus spre inchiriere este compus din doua camere, living spatios, bucatarie open-space, o baie, la care se adauga o terasa, cu o priveliste superba asupra Centrului Istoric al orasului Brasov si a Cetaii, loc de parcare in garaj, care este incalzit pe tot parcursul iernii si o boxa la subsol. Datorita pozitionarii sale, terasa este foarte intima si ofera senzatia de gradina privata.
De asemenea, apartamentul este complet mobilat si utilat la cele mai inalte standarde, pentru a oferi confort sporit viitorilor chiriasi. Mai mult, apartamentul este dotat cu video interfon color, sistem de alarma cu monitorizare, incalzire in pardoseala si incalzire electrica in baie.
In ceea ce priveste acest complex rezidential, locatarii au posibilitatea de a accesa dependintele comune - spalatorie, uscatorie, loc de joaca pentru copii si, la cerere, se pot bucura si de serviciile optionale oferite de personalul Bellevue: curatenie, gradinarit, intretinere tehnica. 
Apartamentul este situat intr-o zona deosebita, fiind proprietatea ideala pentru acele persoane care doresc sa locuiasca intr-un loc spatios, curat, sigur, stilat, nou si unic.
Pretul nu include TVA (19%).
Pentru detalii suplimentare sau vizionari, va rog nu ezitati sa ma contactati la numarul de telefon 0733 934 404, sau prin e-mail, la adresa anne.natu@whitemountain.ro. Colegii mei si cu mine va vom ajuta cu mare placere.

Localizare pe harta Click aici pentru a vededea cum ajungi

Oferte similare

Anunturi care corespund criteriilor cautate de dumneavoastra

+40 afiseaza telefon