Apartament de lux cu doua camere de inchiriat in zona Herastrau

, Bucuresti

Oferta a fost vanduta/inchiriata

Apartament de lux cu doua camere de inchiriat in zona Herastrau

650  EUR  / luna ID: GS300919CLU

  • Numar Camere: 2
  • Zona:
  • Suprafata utila: 77 mp
  • Confort: 1
  • decomandat
  • Etaj: 3/10
  • Numar Bai: 2
  • An Constructie: 1984

Descriere apartament

White Mountain Property are placerea sa va ofere un apartament fantastic, intr-o zona foarte selecta Bucurestiului, la un pret cu mult sub pretul zonei. Herastrau-Kiseleff.

Fiind pozitionat intr-o zona de lux a capitalei, viitorii locuitori vor avea acces la diverse magazine, supermarketuri, scoli si gradinite din zona si, de asemenea, in apropiere se regasesc parcul Kiseleff si Parcul Herastrau, impreuna cu toate localurile, cluburile si barurile existente in fiecare. De asemenea, in zona se regasesc numeroase mijloace de transport in comun care faciliteaza transportul catre alte zone ale orasului.

Apartamentul este impartit astfel: o camera de zi spatioasa cu zona de dining, un dormitor spatios si comfortabil, doua bai si o bucatarie, toate fiind complet mobilate si utilate cu finisaje de lux, fiind pregatit sa primeasca viitorii locuitori.

White Mountain Property are o relatie buna de colaborare cu multe alte companii locale de real estate care lucreaza pe intreg teritoriul Bucurestiului, pentru a economisi timpul clientilor nostri cautand mai mult decat doresc. De fapt, daca gasiti o proprietate in alta parte, dar preferati sa comunicati prin intermediul nostru, putem actiona in numele dvs. pentru acea proprietate fara costuri suplimentare pentru dvs. Cu alte cuvinte veti obtine ambele agentii la acelasi cost ca doar unul.

Pentru detalii suplimentare si vizionari, va rugam sa nu ezitati sa ma contactati pe numarul de telefon: +40 729 782 682,  sau adresa de e-mail: george.stoenescu@whitemountain.ro

Localizare pe harta Click aici pentru a vededea cum ajungi

Oferte similare

Anunturi care corespund criteriilor cautate de dumneavoastra

+40 afiseaza telefon