Apartament 2 camere de inchiriat in Dorobanti

Dorobanti, Bucuresti

Oferta a fost vanduta/inchiriata

Apartament 2 camere de inchiriat in Dorobanti

550  EUR  / luna ID: AC020817DOR

  • Numar Camere: 2
  • Zona: Dorobanti
  • Suprafata utila: 61 mp
  • Confort: 1
  • decomandat
  • Etaj: 1/8
  • Numar Bai: 1
  • An Constructie: 1980

Descriere apartament

White Mountain Property va ofera spre inchiriere un apartament renovat cu doua camere situat in Dorobanti.

In apropiere se afla Piata Dorobanti, Piata Romana, Piata Victoriei, Parcul Floreasca, Complexul Sportiv Dinamo, supermarket-uri, restaurante si cafenele. De asemenea, statia de metrou Stefan cel Mare se afla la 10 minute de mers pe jos.

Acest apartament complet mobilat este situat la la etajul 1 al imobilului de 8 etaje si dispune de 61 mp suprafata utila. Acesta este împartit dupa cum urmeaza: o camera de zi spatioasa cu o bucatarie open space complet echipata, un dormitor cu pat dublu si o baie complet echipata cu cada de baie. De asemenea, aceasta proprietate este potrivita pentru orice tip de activitate de birou. Locatia este un avantaj, deoarece este chiar pe Calea Dorobantilor si are acces facil catre nordul orasului dar si spre centrul Bucurestiului.

Pentru detalii suplimentare si vizionari, ma puteti contacta la: +40 727 606 074 sau la adresa de e-mail: damian.galvin@whitemountain.ro. White Mountain Property are o relatie buna de colaborare cu multe alte agentii imobiliare locale din Bucuresti, pentru a salva timpul clientilor nostri cautand mai mult decat ei doresc, pentru a gasi proprietatea potrivita nevoilor lor. De fapt, in cazul in care veti gasi o proprietate in alta parte, dar preferati comunicarea sa se faca prin noi, ne puteti trimite detaliile si noi vom actiona in numele dvs. pentru proprietatea respectiva, fara costuri suplimentare. In concluzie, veti obtine doua agentii la acelasi cost cu una. Obiectivul nostru, ca agentie imobiliara din Bucuresti, este inchirierea si vanzarea pe termen lung de apartamente, case, birouri si spatii comerciale.

Localizare pe harta Click aici pentru a vededea cum ajungi

Oferte similare

Anunturi care corespund criteriilor cautate de dumneavoastra

+40 afiseaza telefon