Casa de vanzare in Noua, perfecta ca si casa de vacanta

Noua, Brasov

Oferta a fost vanduta/inchiriata

Casa de vanzare in Noua, perfecta ca si casa de vacanta

139,000 EUR  ID: AL200416SC

  • Numar Camere: 7
  • Zona: Noua
  • Suprafata utila: 150 mp
  • Numar Bai: 3
  • Suprafata Teren: 1100 mp
Afisari 170

Descriere casa vila

White Mountain Property propune spre vanzare aceasta casa deosebita situata in cartierul Noua, intr-o zona inconjurata de natura, cu o vedere minunata asupra padurii din apropriere si a muntilor.

Cartierul Noua este faimos pentru casele sale minunate, gradinile verzi, aerul curat, parcuri de aventura, posibilitati de agrement (gradina zoologica, parcuri cu lacuri pentru relaxare, barbeque, pescuit) și proximitatea fata de natura. In plus, este foarte aproape de principalele cai de acces  catre si in afara Brasovului, atat cu masina cat si cu autobuzul, precum si principalele hipermarket-uri (Metro, Selgros, Carrefour, Kaufland, Praktiker, Media Galaxy).

Prin urmare, fie ca sunteti in cautarea unei case de vacanta in Brasov, ori doriti sa va mutati aici, aceasta proprietate merita luata in considerare, portivindu-se in ambele cazuri. Casa este amplasata intr-o zona inconjurata de liniste, verdeata, departe de traficul obisnuit al orasului.

Proprietatea dispune de un teren de 1100 de metri patrati, cuprinzand o gradina frumos amenajata, cu pomi fructiferi, brazi, fructe de padure, flori și un foisor spatios pentru activitati in aer liber. Mai mult decat atat, exista, de asemenea, un loc dedicat pentru barbeque, asigurand o experiența perfecta in aer liber.

Casa dispune de o suprafata utila de aproximativ 150 metri patrati, este structurata pe parter, etaj si mansarda si este compusa din:


la parter, un living generos si luminos, bucatarie, baie si o terasa minunata;
primul etaj dispune de o baie, trei dormitoare, dintre care doua au acces catre un balcon superb, care ofera o priveliste minunata asupra padurii si a muntilor;
mansarda - un dormitor spatios, un spatiu pentru birou si un balcon, cu o vedere si mai frumoasa.


Exista, de asemenea, un garaj, care pentru moment este folosit ca si bucatarie de vara si camera tehnica pentru sistemul de incalzire, care este o centrala pe lemne cu gazeificare. Exista si centrala electrica.

Mai mult, casa a fost renovata recent si este complet izolata.

Pentru detalii suplimentare sau vizionari, va rog nu ezitati sa ma contactati la numarul de telefon 0733 934 404, sau prin e-mail, la adresa anne.natu@whitemountain.ro. Colegii mei si cu mine va vom ajuta cu mare placere.

Localizare pe harta

Oferte similare

Anunturi care corespund criteriilor cautate de dumneavoastra

+40733934404