Poze
Detalii
Harta

Teren de vanzare, situat in centrul Brasovului, intro locatie deosebita

Warthe, Brasov

Teren de vanzare, situat in centrul Brasovului, intro locatie deosebita

208,750  EUR  ID: AL1708153SSC

  • Zona: Warthe
  • Suprafata: 834.8 mp

Descriere teren

White Mountain Property prezinta acest teren de vanzare, situat intr-o locatie deosebita, pe Drumul Poienii, in zona Belvedere, la marginea Rezervatiei Naturale "Stejerisul Mare".
 
Terenul este situat la o altitudine de 830 metri, oferind o vedere panoramica extraordinara, de 360 grade, unica prin diversitatea sa: padurea Rezervatiei Naturale "Stejerisul Mare", masivul Tampa cu emblema orasului Brasov, Centrul Istoric al orasului si varful Postavarul.
 
Accesul se poate face atat auto, cat si pietonal, direct din Drumul Poienii, cu deschidere de 13,5 metri, sau din Drumul Forestier, cu deschidere de 22,3 metri.
 
Prtul de vanzare pentru acest teren este in valoare de 250 euro/metru patrat.
De asemenea, detinem si alte proprietati disponibile pentru inchiriere. Va rugam sa ne contactati la numerele Orange 0733 934 404 sau 0268 416 522, pentru mai multe detalii.
Aveti o proprietate in Romania si aveti nevoie de ajutor in administrarea acesteia? Noi oferim servicii de Property Management in Romania, incluzand Managementul Proprietatii in Brasov, Managementul Proprietatii in Bucuresti, Managementul Proprietatii in Constanta.

Localizare pe harta Click aici pentru a vededea cum ajungi

+40 afiseaza telefon