Poze
Detalii
Harta

Teren 18.000 mp, de vanzare, OPORTUNITATE DE AFACERE, Bragadiru

, Bragadiru

Teren 18.000 mp, de vanzare, OPORTUNITATE DE AFACERE, Bragadiru

864,000  EUR  ID: DGCO 280421 BRA

 • Zona:
 • Suprafata: 18000 mp
 • Fronturi: 2
 • Localizare: Intravilan
 • Deschidere: 280 ml
 • Tip teren: Construibil

Descriere teren

Va oferim spre vanzare acest teren excelent pozitionat, situat in Bragadiru.

Zona este la doar cativa km de centrul Capitalei, departe de zgomotul si traficului orasului, in plina dezvoltare urbana. In zona sunt dezvoltari rezidentiale (Scandinavia Residence, Spazio Residence, Fortuna Residence etc). In vecinatate se afla gradinite, scoli si licee, magazine, supermarketuri, centre medicale, cladiri de birouri. Zona ofera acces rapid spre birourile din vestul si sudul Capitalei, avand un potential imobiliar imens. 

Terenul de 18000 mp beneficiaza de o locatie excelenta si este o extraordinara oportunitate de afacere. Se afla intr-o zona cu strazi de curand asfaltate, la foarte mica distanta de centura Bucurestiului. Exista utilitati pe teren: canalizare, curent, gaze. Conform urbanismului actual, terenul este intravilan si se afla intr-o zona cu destinatie mixta, respectiv rezidential, comercial sau industrial (locuinte, depozite, hale, unitati manufacturiere si hypermarketuri), inclusiv scoli, gradinite si spatii cu destinatii medicale (spitale, clinici private, etc). Datorita pozitiei si deschiderii ample (290 ml la strada), terenul este ideal si pentru construirea unor saloane de nunti/ petreceri, restaurante cu piscine, unitati de cazare sau alte spatii din acest domeniu. Este important de mentionat ca zona este neinundabila si nu exista conducte care sa traverseze pe sub teren!

Pentru detalii suplimentare si vizionari, ma puteti contacta la: +40 727 606 074 sau la adresa de e-mail: damian.galvin@whitemountain.ro. Avem  o relatie buna de colaborare cu multe alte agentii imobiliare locale din Bucuresti, pentru a salva timpul clientilor nostri cautand mai mult decat ei doresc, pentru a gasi proprietatea potrivita nevoilor lor. De fapt, in cazul in care veti gasi o proprietate in alta parte, dar preferati comunicarea sa se faca prin noi, ne puteti trimite detaliile si noi vom actiona in numele dvs. pentru proprietatea respectiva, fara costuri suplimentare. In concluzie, veti obtine doua agentii la acelasi cost cu una. Contacti-ne telefonic sau prin email pentru a gasi apartamentul sau proprietatea care intruneste criteriile dvs. Obiectivul nostru, ca agentie imobiliara din Bucuresti, este inchirierea si vanzarea pe termen lung de apartamente, case, birouri si spatii comerciale.

ID intern: DGCO 280421 BRA

Caracteristici generale

 • Acces Teren: PietonalAutobuz, Auto
 • Acces Utilitati: Pe Teren
 • Alte Caracteristici Teren: Oportunitate de investitie, Teren imprejmuit
 • Strazi Teren: Asfaltate
 • Teren Pretabil: Case / vile, Birouri, Bloc, Hotel, Agrement
 • Utilitati: Curent, Canalizare, Gaz

Localizare pe harta Click aici pentru a vededea cum ajungi

+40 afiseaza telefon