Poze
Detalii
Harta

Teren 1500 mp de vanzare, vecin cu Lidl, Berceni, negociabil

, Berceni

Teren 1500 mp de vanzare, vecin cu Lidl, Berceni, negociabil

255,000  EUR  ID: DGCO CG 220723 BER

 • Zona:
 • Suprafata: 1500 mp
 • Fronturi: 1
 • Localizare: Intravilan
 • Deschidere: 20 ml
 • Tip teren: Construibil

Descriere teren

White Mountain Property are placerea sa va ofere spre vanzare acest teren de 1500 mp situat in comuna Berceni, jud Ilfov.

Zona se bucura de o pozitionare strategica in apropierea Bucurestiului. Fiind situat intr-o zona convenabila si bine conectata, accesul catre facilitatile urbane si infrastructura Capitalei este usor si rapid, beneficiind astfel de avantajele vietii urbane (locuri de munca, educatie, servicii medicale si cultura, zone de recreere), fara a renunta la linistea si natura specifica zonei. Sudul comunei Berceni ofera un mare potential de dezvoltare si, tinand cont ca Bucurestiul este într-o continua extindere, terenurile de aici sunt o investitie promitatoare pe termen lung. Zona beneficiaza de o infrastructura buna si conexiuni excelente cu reteaua de transport. Drumurile principale si mijloacele de transport în comun sunt accesibile, facilitând deplasarea în diferite parti ale orasului. Terenul se afla la doar 1.2 km de noua centura a Capitalei si 450 mp de autostrada A0 (care face conexiunea cu coridorul IV Pan-European). De asemenea, exista planuri de dezvoltare a infrastructurii în aceasta zona, prin expansiunii liniei M2 de metrou spre centrul orasului, una dintre statii urmand sa fie in vecinatatea terenului, ceea ce va spori si mai mult accesibilitatea si confortul. Sudul comunei Berceni se bucura de un mediu mai linistit si de natura abundenta în comparatie cu zonele urbane aglomerate. Terenurile ofera un cadru pitoresc si o oaza de liniste si relaxare în mijlocul naturii, fiind o alegere excelenta pentru cei care doresc sa se bucure de un stil de viata mai calm, departe de agitatia urbana. IMPORTANT: O parte a terenului va fi un drum comun care s? permit? accesul la casa din spatele parcelei, de exemplu, 4m din l??imea de 20m, pentru întreaga lungime de 75m a parcelei.

Acest teren ofera o proprietate spatioasa si versatila. Aceasta parcela prezinta o multitudine de posibilitati pentru potentialii cumparatori. Avand in plus avantajul unui drum de acces, de 8 m latime, aceasta proprietate este gata sa devina o investitie exceptionala. Ofera spatiu amplu pentru diverse proiecte de dezvoltare comerciala. Una dintre caracteristicile cheie ale acestei proprietati este drumul de acces care strabate partea mai mica a terenului si faciliteaza intrarea si iesirea usoara, sporind caracterul practic al proprietatii. Prezenta unui drum de acces bine conectat eficientizeaza operatiunile logistice si creste accesibilitatea pentru viitorii ocupanti. Zona extinsa a proprietatii permite integrarea spatiilor de agrement, gradinilor sau a altor facilitati pentru a spori atractivitatea generala si functionalitatea dezvoltarii. Investitia in terenuri in partea de sud a Berceniului reprezinta o oportunitate excelenta de rentabilitate pe termen lung. Pe masura ce zona continua sa experimenteze crestere si dezvoltare, valoarea acestei proprietati este pe cale sa creasca.

Pentru detalii suplimentare si vizionari, ma puteti contacta la: +40 727 606 074 sau la adresa de e-mail: damian.galvin@whitemountain.ro. 

Echipa noastra are o relatie buna de colaborare cu multe alte agentii imobiliare locale din Bucuresti, pentru a salva timpul clientilor nostri cautand mai mult decat ei doresc, pentru a gasi proprietatea potrivita nevoilor lor. De fapt, in cazul in care veti gasi o proprietate in alta parte, dar preferati comunicarea sa se faca prin noi, ne puteti trimite detaliile si noi vom actiona in numele dvs. pentru proprietatea respectiva, fara costuri suplimentare. In concluzie, veti obtine doua agentii la acelasi cost cu una. Contacti-ne telefonic sau prin email pentru a gasi apartamentul sau proprietatea care intruneste criteriile dvs. Obiectivul nostru, ca agentie imobiliara din Bucuresti, este vanzarea si inchirierea pe termen lung de apartamente, case, birouri si spatii comerciale.

ID intern: DGCO CG 220723 BER

 

Caracteristici generale

 • Acces Teren: PietonalAutobuz, Auto
 • Acces Utilitati: La distanta
 • Alte Caracteristici Teren: Oportunitate de investitie, La Sosea/Bulevard, Iluminat stradal
 • Strazi Teren: Asfaltate
 • Teren Pretabil: Case / vile, Comercial, Hotel, Spalatorie Auto, Benzinarie
 • Utilitati: Curent
 • Vecinatati Spatii: Zona comerciala, Trafic Pietonal, Intersectie circulata, Benzinarie, Piata, Hotel

Vecinatati teren

Un viitor supermarket Lidl

Localizare pe harta Click aici pentru a vededea cum ajungi

+40 afiseaza telefon