Terenuri de vanzare in Bucuresti, intre 926 mp 20 000 mp, zonele Baneasa, Pipera, Straulesti, Damaroaia, Basarab - ID DGCC MG 231221 BAN
Poze
Detalii
Harta

Terenuri de vanzare in Bucuresti, intre 926 mp 20 000 mp, zonele Baneasa, Pipera, Straulesti, Damaroaia, Basarab

Baneasa, Bucuresti

Terenuri de vanzare in Bucuresti, intre 926 mp 20 000 mp, zonele Baneasa, Pipera, Straulesti, Damaroaia, Basarab

7,000,000  EUR  ID: DGCC MG 231221 BAN

 • Zona: Baneasa
 • Suprafata: 20000 mp
 • Fronturi: 2
 • Localizare: Intravilan
 • Deschidere: 200 ml
 • Tip teren: Construibil

Descriere teren

White Mountain Property are placerea sa va ofere spre vanzare terenuri in Bucuresti, in zonele Baneasa, Pipera, Damaroaia, Straulesti, Basarab - Grivitei.

Terenul #1 se afla in zona de birouri si locuinte Baneasa, pe drumul national spre Aeroportul International Otopeni, langa noua linie de metrou spre Otopeni. Conform planului de urbanism, proiectul va avea o amprenta la sol de 60% si coeficientul de utilizare al terenului de 3 . Este posibila folosirea mixta a terenului pentru construirea de cladiri pentru birouri, locuinte, spatii comerciale, hotel.

Terenul #2 este in zona de birouri si locuinte Pipera, la 5 minute de statia de metrou Pipera, de statia de tramvaie si intersectia cu autostrada A3 spre Brasov. Conform planului de urbanism zonal (PUZ) se vor construi peste 600 de garsoniere si apartamente. Proiectul va avea o amprenta la sol de 30% (POT) si coeficientul de utilizare al terenului de 3.5 (CUT). S-au obtinut toate avizele solicitate pentru aprobarea planului de urbanism zonal (PUZ) .Urmeaza discutarea documentatiei de urbanism in sedinta Comisiei Tehnice de Urbanism si amenajare a Teritoriului, scrierea avizului preliminar si aprobarea avizului final. Se poate schimba destinatia terenului in birouri sau mix de birouri si locuinte. 

Terenurile #3 - 4 se afla in zona Straulesti - Damaroaia, si au 1500 mp, respectiv 4500 mp. cu deschidere de 17 m, respectiv 56 m. Pe ambele terenuri sunt hale demolabile. Terenurile beneficiaza de toate utilitatile, iar proprietarul a obtinut un certificat de urbanism de construire aprobat in 2020 , cu coeficientii urbanistici POT =50 % si CUT = 2,5. Cu PUZ se pot obtine coeficienti mai mari. Optional se poate cumpara si terenul vecin (2700 mp ) cu 30 m deschidere. 

Terenul #5 - 6 se afla in zona metrou Basarab - Grivitei, sunt invecinate si au suprafete de 900 mp, respectiv 1400 mp. Se afla la doar 6 minute de sta?ia de metrou Basarab, intre 2 randuri de case aflate pe strazi paralele. Au o latime de cca 20 de m si o lungime de cca 100 m. Terenul mic are coeficientii urbanistici POT=53%,CUT=2,regim de inaltime S+P+3/ S+P+5, conform certificatului de urbanism din noiembrie 2020. Terenul mare (1400 mp ) are certificat de urbanism cu POT = 60 % si CUT= 2.5, din septembrie 2021. Proprietarii accepta plata in rate sau apartamente existente si restul in bani.

Pentru detalii suplimentare si vizionari, ma puteti contacta la: +40 727 606 074 sau la adresa de e-mail: damian.galvin@whitemountain.ro Daca sunteti interesat de cele mai bune preturi pentru apartamente, vile, birouri, etc, nu ezitati sa luati legatura cu noi.

White Mountain Property are o relatie buna de colaborare cu multe alte agentii imobiliare locale din Bucuresti, pentru a salva timpul clientilor nostri cautand mai mult decat ei doresc, pentru a gasi proprietatea potrivita nevoilor lor. De fapt, in cazul in care veti gasi o proprietate in alta parte, dar preferati comunicarea sa se faca prin noi, ne puteti trimite detaliile si noi vom actiona in numele dvs. pentru proprietatea respectiva, fara costuri suplimentare. In concluzie, veti obtine doua agentii la acelasi cost cu una. Obiectivul nostru, ca agentie imobiliara din Bucuresti, este vanzarea si inchirierea pe termen lung de apartamente, case, birouri si spatii comerciale.

ID intern: DGCC MG 231221 BAN

Caracteristici generale

 • Acces Teren: AutoPietonal, Autobuz
 • Acces Utilitati: Pe Teren
 • Alte Caracteristici Teren: Oportunitate de investitie, La Sosea/Bulevard, Posibilitate extindere, Iluminat stradal
 • Strazi Teren: Asfaltate
 • Teren Pretabil: Comercial, Hotel, Agrement, Case / vile, Birouri, Bloc
 • Utilitati: Apa, Canalizare, Gaz, Curent
 • Vecinatati Spatii: Autobuz, Zona comerciala, Banca, Supermarket, Cinema, Fastfood, Trafic Pietonal, Intersectie circulata, Benzinarie, Piata, Hotel, Parc, Mall, Restaurant/pub, Centru universitar, Scoala/gradinita, Metrou

Localizare pe harta Click aici pentru a vededea cum ajungi

+40 afiseaza telefon