Vanzare ferma animale, Galati

, Galati

Vanzare ferma animale, Galati

689,000  EUR  ID: DGC MG 050719 GAL

  • Numar Camere: 0
  • Zona:
  • Suprafata utila: mp
  • An Constructie: 2007

Descriere hala

White Mountain Property are placerea sa va ofere spre vanzare aceasta ferma de animale situata langa Galati.

Ferma este compusa din 5 grajduri (pentru stabulatie libera a 120 bovine, sala de asteptare si sala de muls, depozitare cereale, maternitate pentru fatare si cusete pentru cresterea viteilor pana la varsta de 3 luni, tabara de vara pentru bovine) si doua cladiri: una contine o casa de locuit (3 camere, bucatarie, baie complet utilata, biroul medicului veterinar, vestiar pentru angajati si un spatiu de depozitare), iar cealalta contine un mic atelier de reparatii, o magazie si un depozit de carburant semiingropat. Toate cladirile sunt alimentate cu energie electrica, apa curenta si au fose septice acolo unde este necesar si unde impune legislatia. Toate caile de acces sunt betonate si circulabile pentru acces pietonal si rutier. Pretul cladirilor este 429000 EUR, restul reprezentand pretul terenului. Va fi luata in calcul o reducere in cazul cumpararii fermei de animale si a fabricii. Terenul nefolosit, cca 22000 mp, ar putea fi valorificat de proprietar, in asociere cu un cumparator. Proprietarul detine un proiect de 2 mil EUR, 50% rambursabil, din fonduri europene.

Pentru detalii suplimentare si vizionari, ma puteti contacta la: +40 727 606 074 sau la adresa de e-mail: damian.galvin@whitemountain.ro.

White Mountain Property are o relatie buna de colaborare cu multe alte agentii imobiliare locale din Bucuresti, pentru a salva timpul clientilor nostri cautand mai mult decat ei doresc, pentru a gasi proprietatea potrivita nevoilor lor. De fapt, in cazul in care veti gasi o proprietate in alta parte, dar preferati comunicarea sa se faca prin noi, ne puteti trimite detaliile si noi vom actiona in numele dvs. pentru proprietatea respectiva, fara costuri suplimentare. In concluzie, veti obtine doua agentii la acelasi cost cu una. Obiectivul nostru, ca agentie imobiliara din Bucuresti, este inchirierea si vanzarea pe termen lung de apartamente, case, birouri si spatii comerciale.

Caracteristici generale

  • Acces Spatii: MarfaAuto
  • Stadiu Finisare: Finalizat
  • Utilitati: Curent, Apa, Canalizare, Fosa septica, Gaz

Localizare pe harta Click aici pentru a vededea cum ajungi

+40 afiseaza telefon