4 cladiri industriale & administrative + teren, Bacau - ID DGCC SH 310520 BAC
Poze
Detalii
Harta

4 cladiri industriale & administrative + teren, Bacau

, Bacau

4 cladiri industriale & administrative + teren, Bacau

3,200,000  EUR  ID: DGCC SH 310520 BAC

  • Numar Camere:
  • Zona:
  • Suprafata utila: 2225 mp

Descriere hala

Avem placerea sa va oferim spre vanzare acest complex industrial, format din teren si 4 cladiri administrative si industriale, situat in Bacau.

Complexul este format din cladiri folosite ca spatiu de productie, depozitare si administratie. Cladirea 1 (administrativa) are P + 3E si o suprafata de 820, cladirea 2 (birouri) are 2 etaje si 1403 mp, cladirea 3  este hala de productie, iar cladirea 4 este hala industriala. Complexul beneficiaza de o suprafata de teren de 90657,38 mp.

Pentru detalii suplimentare si vizionari, ma puteti contacta la: +40 727 606 074 sau la adresa de e-mail: damian.galvin@whitemountain.ro. White Mountain Property are o relatie buna de colaborare cu multe alte agentii imobiliare locale din Bucuresti, pentru a salva timpul clientilor nostri cautand mai mult decat ei doresc, pentru a gasi proprietatea potrivita nevoilor lor. De fapt, in cazul in care veti gasi o proprietate in alta parte, dar preferati comunicarea sa se faca prin noi, ne puteti trimite detaliile si noi vom actiona in numele dvs. pentru proprietatea respectiva, fara costuri suplimentare. In concluzie, veti obtine doua agentii la acelasi cost cu una. Obiectivul nostru, ca agentie imobiliara din Bucuresti, este inchirierea si vanzarea pe termen lung de apartamente, case, birouri si spatii comerciale.

Caracteristici generale

  • Acces Spatii: MarfaAuto, Acces Stradal, TIR, Auto in interior
  • Destinatie Spatii: Hala productie, Fabrica, Depozitare, Logistica, Depozitare/productie
  • Stadiu Finisare: Finalizat
  • Strazi: Asfaltate
  • Utilitati: Curent, Apa, Canalizare, Gaz

Localizare pe harta Click aici pentru a vededea cum ajungi

+40 afiseaza telefon