Poze
Video
Detalii
Harta

Spatiu industrial, 5 000 mp, inchiriere lunga durata, Peris

, Peris

Spatiu industrial, 5 000 mp, inchiriere lunga durata, Peris

5,000  EUR  / luna ID: ASCO 071221 PER

  • Numar Camere:
  • Zona:
  • Suprafata utila: 10000 mp

Video

Descriere hale

White Mountain Property are placerea sa va ofere spre inchiriere de lunga durata acest spatiu industrial situat in zona localitatii Peris. De la 500 mp pana la 70000 mp cu 1 euro /mp. De asemenea este disponibil spatiu acoperit de la 500-4000mp, cu 2,5 euro/mp.

Zona este in expansiune si ofera oportunitati pentru activitati variate..

Este ideala pentru depozit de masini, animale, mobilier, rulote, barci, camioane, cereale, autovehicule pentru agricultura, produse alimentare, logistica, fabrica, termopane, reciclare. Suprafata totala a proprietatii este de 84,000 mp, inclus cu cladire, iar pretul poate varia in functie de suprafata inchiriata. 

Pentru detalii suplimentare si vizionari, ma puteti contacta la: +4 0732 177 508 sau la adresa de e-mail:anca.sima@whitemountain.ro.  Echipa noastra are o relatie buna de colaborare cu multe alte agentii imobiliare locale din Bucuresti, pentru a salva timpul clientilor nostri cautand mai mult decat ei doresc, pentru a gasi proprietatea potrivita nevoilor lor. De fapt, in cazul in care veti gasi o proprietate in alta parte, dar preferati comunicarea sa se faca prin noi, ne puteti trimite detaliile si noi vom actiona in numele dvs. pentru proprietatea respectiva, fara costuri suplimentare. In concluzie, veti obtine doua agentii la acelasi cost cu una. Contacti-ne telefonic sau prin email pentru a gasi apartamentul sau proprietatea care intruneste criteriile dvs. Obiectivul nostru, ca agentie imobiliara din Bucuresti, este inchirierea si vanzarea pe termen lung de apartamente, case, birouri si spatii comerciale.

ID intern: ASCO 071221 PER

Caracteristici generale

  • Acces Spatii: MarfaAuto, Pietonal, Acces Stradal, TIR, Auto in interior
  • Destinatie Spatii: Reprezentanta, Hala productie, Fabrica, Depozitare, Logistica, Depozitare/productie
  • Stadiu Finisare: Finalizat
  • Strazi: Asfaltate
  • Utilitati: Curent, Apa
  • Vecinatati Spatii: Spatii industriale, Terenuri

Localizare pe harta Click aici pentru a vededea cum ajungi

+40 afiseaza telefon