Poze
Detalii
Harta

Unitati industriale si depozite de inchiriat Brasov incepand de la 1 Euro/mp 501500 mp

Bartolomeu, Brasov

Unitati industriale si depozite de inchiriat Brasov incepand de la 1 Euro/mp 501500 mp

1  EUR  / luna ID: 005145

  • Numar Camere:
  • Zona: Bartolomeu
  • Suprafata utila: 1500 mp

Descriere hale

Situat în vestul orasului Brasov, la 15 minute distanta de aeroportul Ghimbav-Brasov, în zona industriala Bartolomeu, la 4 km distanta de centrul Brasovului, va punem la dispozitie spatii industriale, hale de productie, spatii de depozitare, platforme betonate si corp administrativ/ spatii birouri. Spatiile sunt situate pe o platforma dedicata ce cuprinde hale de productie si depozitare cu suprafete cuprinse între 50 si 1500mp incepand cu 1 euro/mp.

Unitatile sunt disponibile în conditii flexibile de închiriere care urmeaza sa fie convenite cu proprietarul. Spatiul propus cuprinde diverse depozite/unitati industriale autonome situate într-o locatie cheie din vestul Brasovului. Unitatile beneficiaza de usi rulante, curti securizate/zone de încarcare, facilitati de birou si WC care se preteaza unor activitati diverse cum ar fi hale productie mica sau mare, spatii depozitare, service auto, studio de film/ muzica, studio arta sau hobby, depozitare mobila sau auto, productie mobilier, rulote, barci, camioane, cereale, autovehicule pentru agricultura, produse alimentare, logistica, fabrica, termopane, reciclare.

Spatiile de închiriat sunt dotate cu toate utilitatile: energie electrica trifazata, încalzire cu gaze naturale, toalete, acces auto, control acces, control video, birouri, platforme si drum acces betonat.
Termenele sunt negociabile, spatiile se pot adapa in functie de activitatea clientului, iar pretul poate varia in functie de suprafata inchiriata.

Pentru detalii suplimentare sau vizionari, va rog nu ezitati sa ma contactati la numarul de telefon 0729 266 995, sau prin e-mail, la adresa raluca.macarie@whitemountain.ro. Colegii mei si cu mine va vom ajuta cu mare placere.

Caracteristici generale

  • Materiale: Beton Armat
  • Structura Casa: Metal

Localizare pe harta Click aici pentru a vededea cum ajungi

+40 afiseaza telefon