Poze
Detalii
Harta

Spatiu industrial de vanzare, Constanta

Inel II, Constanta

Spatiu industrial de vanzare, Constanta

1,190,000  EUR  ID: DGCC 231122 CON

 • Numar Camere: 6
 • Zona: Inel II
 • Suprafata utila: 898 mp
 • An Constructie: 2017

Descriere hala

White Mountain Propert are placerea sa va ofere printr-un colaborator acest spatiu industrial situat in Constanta.

Zona ofera acces rapid spre oras si beneficiaza de trafic rutier intens.

Ansamblul propus spre vanzare este format din teren (1812 mp), o cladire de birouri, showroom, spatiu de productie si spatiu de depozitare, totul la cele mai exigente standarde europene. Zona destinata birourilor este impartita astfel: 3 birouri (26, 14 si 72 mp), 1 hol (22 mp), 1 showroom (66 mp). Intre showroom si depozitul de marfa exista o usa rezistenta la incendiu (timp de 120 minute), iar peretii despartitori sunt construiti din 4 straturi de rigips ignifugat, cu aceeasi rezistenta la flacara deschisa, conform ultimelor cerinte ISO. Spatiul de depozitare (330 mp) este prevazut cu rafturi inalte de 5 m si are urmatoarele caracteristici: pereti acoperiti cu 4 straturi de rigips ignifugat + senzori de incendiu; usa aprovizionare retractabila, automata, geamuri cu deschidere automata (pentru incendiu). Spatiul de productie ofera o suprafata de 320 mp. Proprietatea beneficiaza de apa, curent trifazat, gaze, acces rapid pentru aprovizionare si mijloace de transport public in imediata apropiere. Ansamblul a fost renovat in 2019: curtea integral asfaltata, cu marcaje si locuri de parcare bine definite, rampe de acces in cladire pentru persoanele cu dizabilitati, instalatie  electrica refacuta integral, statie pentru incarcarea masinilor electrice (sau plug-in hybrid), iluminare exterioara prin senzori de iluminat si incarcare solara, respectând toate normele actuale Eco, hidroizolatie refacuta integral. Atât spatiul de depozitare cat si cel de productie beneficiaza de beton elicopterizat, clasa B400 (pentru trafic greu) + vopsea epoxidica. Sistemul pentru detectia fumului, a focului si a gazelor este actualizat conform ultimelor cerinte ISO. Instalatia de climatizare industriala la standarde ridicate (vara-iarna) contine aeroterme, ventiloconvectoare si chiller.
Tâmplaria PVC a fost inlocuita integral. Exista spatiu special pentru servirea mesei pentru angajati si o bucatarie complet mobilata si utilata. Curtea ofera un container pentru depozitare marfa/ arhivare (24 mp). 

Pentru detalii suplimentare si vizionari, ma puteti contacta la: +40 727 606 074 sau la adresa de e-mail: damian.galvin@whitemountain.ro.

White Mountain Property are o relatie buna de colaborare cu multe alte agentii imobiliare locale din Bucuresti, pentru a salva timpul clientilor nostri cautand mai mult decat ei doresc, pentru a gasi proprietatea potrivita nevoilor lor. De fapt, in cazul in care veti gasi o proprietate in alta parte, dar preferati comunicarea sa se faca prin noi, ne puteti trimite detaliile si noi vom actiona in numele dvs. pentru proprietatea respectiva, fara costuri suplimentare. In concluzie, veti obtine doua agentii la acelasi cost cu una. Obiectivul nostru, ca agentie imobiliara din Bucuresti, este vanzarea si inchirierea pe termen lung de apartamente, case, birouri si spatii comerciale.

ID intern: DGCC 231122 CON

Caracteristici generale

 • Acces Spatii: AutoAuto in interior, TIR, Acces Stradal, Pietonal, Marfa
 • Bucatarie: Mobilata, Utilata, Inchisa, Da
 • Dispunere Spatii: Intrare separata, Compartimentat, Open space
 • Dotari Birouri: Parcare sistematizata, Rampa TIR
 • Ferestre Casa: Term. PVC
 • Incalzire Casa: Centrala Termica
 • Podele: Podele industriale
 • Stadiu Finisare: Finalizat
 • Strazi: Asfaltate
 • Utilitati: Curent, Apa, Canalizare, Gaz
 • Vecinatati Spatii: Autobuz, Zona comerciala, Banca, Supermarket, Fastfood, Trafic Pietonal, Intersectie circulata, Benzinarie, Piata

Localizare pe harta Click aici pentru a vededea cum ajungi

+40 afiseaza telefon