Poze
Detalii
Harta

Oportunitate Investitie – Vanzare teren + Hala productie cu utilaje prelucrari metale sau separate, Campina

, Campina

Oportunitate Investitie – Vanzare teren + Hala productie cu utilaje prelucrari metale sau separate, Campina

1,700,000  EUR  ID: TSCO AL 031122 CAM

 • Numar Camere: 6
 • Zona:
 • Suprafata utila: 670 mp
 • An Constructie: 2014

Descriere hala

White Mountain Property ofera spre vanzare aceasta hala de productie (construita si utilata la standarde internationale) + teren, situata in Campina.

Zona are potential turistic si economic, fiind situat pe una dintre cele mai tranzitate artere din Romania atat pe timp de iarna cat si pe timp de vara.

Proprietatea consta din hala (670 mp) + teren (2000 mp) + bunuri mobile si se vinde la pretul afisat. Se poate vinde separat, astfel:

-  Hala (cu o suprafata de 670 mp, in pret fiind inclusa si o magazine de aprox 30 mp pentru semifabricate) + Teren (2000 mp) - 1.000.000 EUR

- utilajele (de prelucrari metalice prin aschiere, strunguri CNC, freze CNC, scule pentru ele, materiale etc) - 700.000 EUR

Hala este construita pe structura metalica, din panouri sandwich Kingspan de cea mai buna calitate si beneficiaza de izolatie de 100 mm grosime la  pereti si 120 mm la acoperis, pardoseala din beton de 27 cm grosime, cu 2 randuri plasa de Buzau de 7 mm, pardoseala acoperita cu rasina epoxidica cu quarz, ferestre de aluminiu Schuko cu mai multe bariere termice pentru retinerea caldurii, luminator cu trapa actionata pneumatic si cu senzori de ploaie si de foc, iluminat LED, usa glisanta Hoffman pentru acces auto. Apele pluviale sunt captate si conectate la canalizare pe sub pamant. Exista si un separator de grasimi si lichide petroliere, aAviz ISU, post transformare 400 KVA. Incalzirea se face cu 2 generatoare de aer cald. Hala este amenajata astfel: o sala productie, un birou, o sala de mese, un vestiar, o magazie scule pentru utilaje, o magazine pentru si cu aparatura metrologie.

Utilajele cuprind: 4 strunguri CNC, 2 freze CNC, 2 strunguri manuale, 1 freza universala, 2 masini de rectificat, 1 masina de gaurit, compressor, macara cu electropalan, lisa electrica, polizoare unghiulare, bormasini, dispozitive de prindere diverse, bacuri, scule pentru CNC-uri, aparatura metrologie (sublere digitale si mecanice, micrometre digitale, trioboare digitale, comparatoare, rugozimetre, aparate pentru duritate etc). Toate utilajele au mentenanta anuala facuta cu personalul autorizat al furnizorului si in conformitate cu cerintele producatorului si functioneaza la parametrii initiali dati de producator. Lista completa cu utilajele si producator/tip pentru fiecare utilaj vor fi puse la dispozitie persoanelor interesate de utilaje.

Pentru cine este interesat doar de hala si teren este mentionabil faptul ca adiacent acestui teren este un teren de 9600 mp ce poate fi achizitionat.

Pentru orice alte detalii, nu ezita sa ma contactezi la numarul de telefon 0740 017 420 sau adresa de e-mail: traian@whitemountain.ro. 

White Mountain Property are o relatie buna de colaborare cu multe alte agentii imobiliare locale din Bucuresti, pentru a salva timpul clientilor nostri cautand mai mult decat ei doresc, pentru a gasi proprietatea potrivita nevoilor lor. De fapt, in cazul in care veti gasi o proprietate in alta parte, dar preferati comunicarea sa se faca prin noi, putem actiona in numele dvs. pentru proprietatea respectiva, fara costuri suplimentare. In concluzie, veti obtine doua agentii la acelasi cost cu una.

ID intern: TSCO AL 031122 CAM

Caracteristici generale

 • Acces Spatii: MarfaAuto, Pietonal, Acces Stradal, TIR, Auto in interior
 • Destinatie Spatii: Hala productie
 • Dispunere Spatii: Compartimentat, Intrare separata
 • Dotari Birouri: Rampa TIR
 • Incalzire Casa: Centrala Termica
 • Materiale: Panouri Sandwich
 • Podele: Podele industriale, Pardosele tehnologice
 • Stadiu Finisare: Finalizat
 • Strazi: Asfaltate
 • Utilitati: Curent, Apa, Canalizare, Gaz
 • Vecinatati Spatii: Autobuz, Intersectie circulata

Localizare pe harta Click aici pentru a vededea cum ajungi

+40 afiseaza telefon