Poze
Detalii
Harta

Hale industriale de vanzare, oportunitate investitie, negociabil, in Poiana Campina, jud Prahova

, Poiana Campina

Hale industriale de vanzare, oportunitate investitie, negociabil, in Poiana Campina, jud Prahova

2,122,000  EUR  +TVA ID: DGCO SD 300322 POI 2

  • Numar Camere: 20+
  • Zona:
  • Suprafata utila: 22895 mp
  • An Constructie: 1991

Descriere hala

White Mountain Property va ofera spre vanzare aceasta platforma industriala situata in Poiana Campina, jud Prahova.

Zona ofera un peisaj colinar superb si se afla la 94 km de Capitala si la jumatatea distantei dintre Ploiesti si Sinaia.

Fosta platforma industriala a uzinei Petroutilaj S.A. este compusa din 9 spatii industriale cu destinatie productie, depozitare, servicii si 6 spatii administrative, de birouri/ locuinte, spatii comerciale si se afla vis-a-vis de Primaria Poiana Campina si spitalul Sanconfind, aproape de gara Campina. Accesul este facil dinspre DN1. De asemenea, beneficiaza de access TIR si exista si posibilitate de acces pe calea ferata. Se afla aproape de viitoarea autostrada Ploiesti - Brasov. Imobilele pot fi vandute in starea actuala sau renovate. In jurul halelor exista platforme betonate. Proprietatea beneficiaza de utilitati: alimentare cu apa, canalizare functionala, iar curentul electric si gazele sunt la limita proprietatii si pot fi aduse la fiecare imobil. Preturile sunt negociabile. Terenul nu este inclus in pretul imobilelor. Parcarea de langa cladirea C10 se vinde exclusiv impreuna cu aceasta. Este o excelenta oportunitate de investitie in vederea dezvoltarii unui complex rezidential. 

Pentru detalii suplimentare si vizionari, ma puteti contacta la: +40 727 606 074 sau la adresa de e-mail: damian.galvin@whitemountain.ro. 

Echipa noastra are o relatie buna de colaborare cu multe alte agentii imobiliare locale din Bucuresti, pentru a salva timpul clientilor nostri cautand mai mult decat ei doresc, pentru a gasi proprietatea potrivita nevoilor lor. De fapt, in cazul in care veti gasi o proprietate in alta parte, dar preferati comunicarea sa se faca prin noi, ne puteti trimite detaliile si noi vom actiona in numele dvs. pentru proprietatea respectiva, fara costuri suplimentare. In concluzie, veti obtine doua agentii la acelasi cost cu una. Contacti-ne telefonic sau prin email pentru a gasi apartamentul sau proprietatea care intruneste criteriile dvs. Obiectivul nostru, ca agentie imobiliara din Bucuresti, este vanzarea si inchirierea pe termen lung de apartamente, case, birouri si spatii comerciale.

ID intern: DGCO SD 300322 POI 2

Caracteristici generale

  • Acces Spatii: MarfaAuto, Acces Stradal, TIR, Auto in interior
  • Dispunere Spatii: Open space, Compartimentat, Intrare separata
  • Structura Casa: Beton

Localizare pe harta Click aici pentru a vededea cum ajungi

+40 afiseaza telefon