Poze
Detalii
Harta

Spatiu industrial Depozit, terminal feroviar intermodal

, Pitesti

Spatiu industrial Depozit, terminal feroviar intermodal

950,000  EUR  ID: 004428

  • Numar Camere: 10
  • Zona:
  • Suprafata utila: 47000 mp
  • An Constructie: 1990

Descriere hala

Va oferim spre vanzare acest spatiu industrial situat in jud Arges, foarte aproape de orasul Pitesti.

Terminalul se afla la scurta distanta de Capitala si are acces direct la DN7 si autostrada A1 Bucuresti - Pitesti si conexiune directa la calea ferata ce uneste cele doua orase. Prezinta potential pentru dezvoltarea diverselor activitati de productie si logistica. Zona este in prezent in plina dezvoltare si este deservita de mijloace de transport in comun (maxi-taxi, tren).

Proprietatea de 47,000 mp este compusa din: platforme betonate (30,000 mp), spatii depozitare (1400 mp), 170 containere, utilaje (macara, portal, locomotiva Diesel, camioane, transcontainere, cantar CFR, punct trafo, pod rulant, cort demontabil). Pe teritoriul proprietatii se afla: o cladire de birouri P+1+M (1152 mp construiti), 2 cabine portar (7 mp si, respectiv 16 mp), birouri (42 mp), magazie metalica (618 mp), 2 depozite (120 mp si, respectiv 295 mp), arhiva (45 mp).  Terminalul feroviar intermodal este complet echipat pentru a opera containere maritime si alte categorii de marfuri. Capacitatea de manipulare este de 30 containere/ 3 ore. Conexiunile existente permit transportul containerelor si marfurilor pe cale feroviara si rutiera. Lungimea sinei de rulare a podului rulant este de 200 m, iar suprafata caii ferate este de 1861 mp. Pentru manipulare si depozitare se foloseste o macara-portal. Terenul este imprejmuit cu gard. Pe o arie de 1-500 km, se afla diverse unitati comerciale: piete, magazine en-detail, supermarket, restaurant. In prezent, terenul este intravilan, folosit in scop industrial. Accesul pe teren se face pe drum public, de ciment.

Pentru detalii suplimentare si vizionari, ma puteti contacta la: +40 727 606 074 sau la adresa de e-mail: damian.galvin@whitemountain.ro. 

Echipa noastra are o relatie buna de colaborare cu multe alte agentii imobiliare locale din Bucuresti, pentru a salva timpul clientilor nostri cautand mai mult decat ei doresc, pentru a gasi proprietatea potrivita nevoilor lor. De fapt, in cazul in care veti gasi o proprietate in alta parte, dar preferati comunicarea sa se faca prin noi, ne puteti trimite detaliile si noi vom actiona in numele dvs. pentru proprietatea respectiva, fara costuri suplimentare. In concluzie, veti obtine doua agentii la acelasi cost cu una. Contacti-ne telefonic sau prin email pentru a gasi apartamentul sau proprietatea care intruneste criteriile dvs. Obiectivul nostru, ca agentie imobiliara din Bucuresti, este inchirierea si vanzarea pe termen lung de apartamente, case, birouri si spatii comerciale.

ID intern: DGCC DC 260620 PIT

Caracteristici generale

  • Acces Spatii: MarfaAuto, Acces Stradal, TIR, Auto in interior, CFR
  • Dotari Birouri: Rampa TIR, Lift marfa, Pod rulant
  • Stadiu Finisare: Finalizat
  • Structura Casa: Beton
  • Utilitati: Curent, Apa, Gaz, Telefon
  • Vecinatati Spatii: Zona comerciala, Supermarket, Intersectie circulata, Benzinarie, Spatii industriale, Terenuri

Localizare pe harta Click aici pentru a vededea cum ajungi

+40 afiseaza telefon