Spatiu birou, inchiriere pe termen lung, Cismigiu Berzei

Cismigiu, Bucuresti

Spatiu birou, inchiriere pe termen lung, Cismigiu Berzei

900  EUR  / luna ID: DGCO IA 140320 BER

 • Zona: Cismigiu
 • Suprafata utila: 115 mp
 • Clasa Birouri: A
 • An Constructie: 1930

Descriere spatiu birouri

Va oferim spre inchiriere acest splendid spatiu pentru birouri, situat intr-o vila de patrimoniu, in zona Cismigiu - Berzei, la jumatatea distantei dintre Casa Poporului si Piata Victoriei. 

Imobilul se afla intr-o zona linistita, aproape de Gradina Cismigiu.in centrul Capitalei. Statiile de transport in comun (tramvai, troleibuz, autobuz) se afla la 5-10 min de mers pe jos. In apropiere se afla gradinite, scoli, licee, universitati, cluburi pentru copii, dar si magazine, restaurante si terase, cladiri de birouri, centre medicale. La doar o strada distanta s-a deschis de curand un Mega Image Premium. Zona este usor accesibila din orice parte a Bucurestiului.

Spatiul are o suprafata generoasa, de 115 mp utili si include 5 camere mari, cu suprafete cuprinse intre 10 si 24 mp, doua bai si o bucatarie complet mobilata de la IKEA, tip kitchineta in plan semi-deschis. Camerele au ferestre spre curtea interioara a casei. Intregul spatiu a fost renovat complet in luna Ianuarie 2020, cu instalatii sanitare noi, iar instalatiile electrice au fost refacute. Fiecare camera are cate un accent de caramida aplicata, element ce ofera personalitate si caldura spatiului. In renovarea spatiului au fost folosite materiale de foarte buna calitate in culori calde, deschise, iar sistemele de iluminat au fost alese cu foarte mare atentie pentru a pastra luminozitatea spatiului. Este pretabil pentru orice tip de activitate: prestari servicii, notariat, cabinet de avocatura, stomatologie, organizare de cursuri, etc. Vila are cate un apartament pe etaj, cu o curte generoasa, la primele 2 etaje aflandu-se 2 familii de foarte buna calitate, iar mansarda vilei fiind inchiriata catre o firma de consultanta. Spatiul se inchiriaza insotit de un spatiu de depozitare inchis si renovat, de 3 mp, iar contractul va fi de pe firma, cu contract si factura lunara. Utilitatile se platesc separat catre furnizori. Contractul se semneaza pe minimum 2 ani, maximum 5 ani si se ofera dreptul de a deschide punct de lucru. Proprietarul este selectiv in alegerea chiriasului si  cere o garantie pentru intrarea in spatiu, iar chiria este 950 EUR/ luna pentru contract pe 2 ani sau 900 EUR/ luna pentru contract de minimum 3 ani.

Pentru detalii suplimentare si vizionari, ma puteti contacta la: +40 727 606 074 sau la adresa de e-mail: damian.galvin@whitemountain.ro.  Echipa noastra are o relatie buna de colaborare cu multe alte agentii imobiliare locale din Bucuresti si Brasov, pentru a salva timpul clientilor nostri cautand mai mult decat ei doresc, pentru a gasi proprietatea potrivita nevoilor lor. De fapt, in cazul in care veti gasi o proprietate in alta parte, dar preferati comunicarea sa se faca prin noi, ne puteti trimite detaliile si noi vom actiona in numele dvs. pentru proprietatea respectiva, fara costuri suplimentare. In concluzie, veti obtine doua agentii la acelasi cost cu una. Contacti-ne telefonic sau prin email pentru a gasi apartamentul sau proprietatea care intruneste criteriile dvs. Obiectivul nostru, ca agentie imobiliara din Bucuresti, este inchirierea si vanzarea pe termen lung de apartamente, case, birouri si spatii comerciale.

ID intern: DGCO IA 140320 BER

Caracteristici generale

 • Acces Casa: AutoPietonal, Autobuz
 • Bucatarie: Inchisa, Deschisa, Mobilata, Utilata, Chicineta, Da
 • Dispunere Spatii: Compartimentat
 • Incalzire Casa: Centrala Termica
 • Metrou: M2-Berceni/Pipera
 • Mobilat Birouri: Nemobilat
 • Stadiu Finisare: Finalizat
 • Strazi: Asfaltate
 • Utilitati: Curent, Apa, Canalizare, Gaz
 • Vecinatati Spatii: Supermarket, Cinema, Fastfood, Trafic Pietonal, Intersectie circulata, Piata, Hotel, Ultracentral, Parc, Mall, Restaurant/pub, Centru universitar, Scoala/gradinita, Zona comerciala, Autobuz, Metrou, Banca

Localizare pe harta Click aici pentru a vededea cum ajungi

Oferte similare

Anunturi care corespund criteriilor cautate de dumneavoastra

+40 afiseaza telefon