(VIDEO) Spatiu birouri, Apartament 4 camere, inchiriere lunga durata in Bucuresti, Dorobanti Floreasca - ID AGCO 220322 DOR
Poze
Video
Detalii
Harta

(VIDEO) Spatiu birouri, Apartament 4 camere, inchiriere lunga durata in Bucuresti, Dorobanti Floreasca

Dorobanti, Bucuresti

(VIDEO) Spatiu birouri, Apartament 4 camere, inchiriere lunga durata in Bucuresti, Dorobanti Floreasca

1,350  EUR  / luna ID: AGCO 220322 DOR

 • Zona: Dorobanti
 • Suprafata utila: 135 mp
 • Etaj: parter
 • Clasa Birouri: B
 • An Constructie: 1960

Video

Descriere spatiu birouri

Va oferim spre inchiriere de lunga durata acest splendid spatiu de birouri - apartament de 4 camere, situat in Bucuresti, in zona Dorobanti - Floreasca. 

Zona este una dintre cele mai dorite din Capitala si ofera liniste, relaxare si siguranta. In vecintate se afla gradinite, scoli si licee, centre medicale, parcuri (Gradina Floreasca), locuri de joaca. Aceasta zona ofera acces rapid spre cladirile de birouri din nordul Bucurestiului (Piata Victoriei, Floreasca, Barbu Vacarescu, Piata Presei, Dorobanti, Baneasa), aeroporturile Baneasa si Otopeni si zona de divertisment din jurul parcului Herastrau (cluburi si terenuri de sport, cafenele, restaurante, etc).

Apartamentul de 4 camere se afla la parter si este organizat astfel: un living generous, trei camere spatioase si luminoasa, doua bai, o bucatarie inchisa, complet mobilata si utilata, un hol cu suficient spatiu de depozitare si o terasa. Proprietatea clasica ofera un farmec aparte prin aranjamentul circular al spatiului. Apartamentul beneficiaza de un loc de parcare in garaj, terasa, curte interioara si pivnita. Este zugravit integral in ianuarie 2022. 

Pentru detalii suplimentare si vizionari, ma puteti contacta la: +40 731 367 444 sau la adresa de e-mail: AdinaG@whitemountain.ro.

Daca sunteti interesat de cele mai bune preturi pentru apartamente, vile, birouri, etc, nu ezitati sa luati legatura cu noi. Echipa noastra are o relatie buna de colaborare cu multe alte agentii imobiliare locale din Bucuresti, pentru a salva timpul clientilor nostri cautand mai mult decat ei doresc, pentru a gasi proprietatea potrivita nevoilor lor. De fapt, in cazul in care veti gasi o proprietate in alta parte, dar preferati comunicarea sa se faca prin noi, ne puteti trimite detaliile si noi vom actiona in numele dvs. pentru proprietatea respectiva, fara costuri suplimentare. In concluzie, veti obtine doua agentii la acelasi cost cu una. Contactati-ne telefonic sau prin email pentru a gasi apartamentul sau proprietatea care intruneste criteriile dvs. Obiectivul nostru, ca agentie imobiliara din Bucuresti, este vanzarea si inchirierea pe termen lung de apartamente, case, birouri si spatii comerciale.

https://www.youtube.com/watch?v=-LTZ2oVYq_I

ID intern: AGCO 220322 DOR

Caracteristici generale

 • Bucatarie: MobilataUtilata, Da, Inchisa
 • Podele: Parchet, Gresie
 • Stadiu Finisare: Finalizat
 • Strazi: Asfaltate
 • Utilitati: Curent, Apa, Canalizare, Gaz
 • Vecinatati Spatii: Autobuz, Zona comerciala, Banca, Supermarket, Cinema, Fastfood, Trafic Pietonal, Intersectie circulata, Benzinarie, Piata, Hotel, Central, Parc, Mall, Restaurant/pub, Centru universitar, Scoala/gradinita

Localizare pe harta Click aici pentru a vededea cum ajungi

+40 afiseaza telefon