Poze
Video
Detalii
Harta

(VIDEO) Spatii de birouri, 4 camere, inchiriere lunga durata, Bucuresti, Bd Dacia

Dacia, Bucuresti

(VIDEO) Spatii de birouri, 4 camere, inchiriere lunga durata, Bucuresti, Bd Dacia

1,600  EUR  / luna ID: DGCO CT 051022 DAC

 • Zona: Dacia
 • Suprafata utila: 100 mp
 • Etaj: 1
 • Clasa Birouri: B
 • An Constructie: 1960

Video

Descriere spatiu birouri

White Mountain Property are placerea sa va ofere spre inchiriere de lunga durata aceste spatii de birouri situate in Bucuresti, pe bd Dacia.

Zona ofera acces rapid spre toate cartierele Capitalei datorita retelei largi de transport in comun (troleibuze, autobuze, metrou). In vecinatate se afla multe gradinite, scoli si licee, Academia de Studii Economice, facultati, centre medicale, cladiri de birouri, magazine, restaurante si cafenele.

Cladirea de 5 nivele a fost renovata total (2022) si cuprinde Demisol, Parter, 3 Etaje si o mansarda. Ea are o suprafata de 820 mp construiti (558 mp utili) si este organizata astfel:

1. Parterul impreuna cu demisolul ofera o suprafata totala de 189 mp utili compusi din: o bucatarie, living, sufragerie, doua dormitoare, doua bai si doua balcoane la parter si un open space, o bucatarie, o baie si spatii de depozitare la demisol(3500 EUR/ luna).

2. Etajele 1 (cu o suprafata utila de 94 mp), 2 si 3 (fiecare cu o suprafata utila de 97 mp) prezinta un apartament compus din: un living, o sufragerie, doua dormitoare, doua bai, o bucatarie, doua balcoane (1600 EUR/ luna).

3. Apartamentul de la mansarda de 81 mp utili este compus din un living, doua dormitoare, doua bai si o bucatarie (1350 EUR/ luna).

Spatiile sunt ample, luminoase, pretabile pentru activitate comerciala sau de birou. Cladirea beneficiaza si de o curte interioara de 30 mp. Fiecare apartament dispune de centrala termica, aer conditionat (in fiecare camera), bucatarie mobilata si utilata (frigider, cuptor, plita electrica, masina de spalat vase), masina spalat rufe, contoare utilitati (electricitate, apa, gaz), senzori incendii, sistem alarma, interfon, cablare voce-date, prize cu voce-date si TV, camera supraveghere scari comune & intrare din strada si curte, internet + WiFi. Pretul de inchiriere pentru intreaga cladire este 9650 EUR/ luna. Contractul de inchiriere se incheie pe minimum un an (preferabil 3 ani), iar prima plata va include si o garantie de 2 luni (returnabila dupa incetarea contractului). 

Pentru detalii suplimentare si vizionari, ma puteti contacta la: +40 727 606 074 sau la adresa de e-mail: damian.galvin@whitemountain.ro.

White Mountain Property are o relatie buna de colaborare cu multe alte agentii imobiliare locale din Bucuresti, pentru a salva timpul clientilor nostri cautand mai mult decat ei doresc, pentru a gasi proprietatea potrivita nevoilor lor. De fapt, in cazul in care veti gasi o proprietate in alta parte, dar preferati comunicarea sa se faca prin noi, ne puteti trimite detaliile si noi vom actiona in numele dvs. pentru proprietatea respectiva, fara costuri suplimentare. In concluzie, veti obtine doua agentii la acelasi cost cu una. Obiectivul nostru, ca agentie imobiliara din Bucuresti, este vanzarea si inchirierea pe termen lung de apartamente, case, birouri si spatii comerciale.

https://www.youtube.com/watch?v=Bs47bfDIPWo

ID intern: DGCO CT 051022 DAC

 

Caracteristici generale

 • Bucatarie: MobilataUtilata, Da, Inchisa
 • Podele: Parchet, Gresie
 • Stadiu Finisare: Finalizat
 • Strazi: Asfaltate
 • Utilitati: Curent, Apa, Canalizare, Gaz
 • Vecinatati Spatii: Metrou, Autobuz, Zona comerciala, Banca, Supermarket, Cinema, Fastfood, Trafic Pietonal, Intersectie circulata, Benzinarie, Piata, Hotel, Ultracentral, Parc, Mall, Restaurant/pub, Centru universitar, Scoala/gradinita

Localizare pe harta Click aici pentru a vededea cum ajungi

+40 afiseaza telefon