Vila 4 camere, inchiriere lunga durata, Cotroceni, Bucuresti - ID 004571
Poze
Video
Detalii
Harta

Vila 4 camere, inchiriere lunga durata, Cotroceni, Bucuresti

Cotroceni, Bucuresti

Vila 4 camere, inchiriere lunga durata, Cotroceni, Bucuresti

1,700  EUR  / luna ID: 004571

 • Zona: Cotroceni
 • Suprafata utila: 155 mp
 • Etaj: 1
 • Clasa Birouri: C
 • An Constructie: 1937

Video

Descriere spatiu birouri

Va oferim spre inchiriere de lunga durata aceasta eleganta vila de 4 camere, situata in Bucuresti, zona Cotroceni. 

Zona Cotroceni ofera acces rapid spre toate cartierele Capitalei, prin reteaua de mijloace de transport prezente in zona: statiile de autobuz, troleibuz si metrou fiind la doar cateva minute distanta. Se afla aproape de Centrul Vechi, Parcurile Romniceanu, Unirii, Izvor, Palatul Parlamentului, Piata Constitutiei. Cartierul este situat in inima Capitalei, astfel incat puteti petrece o seara relaxanta cu familia sau prietenii la terasele din zona sau de pe malul Dambovitei sau va puteti plimba pe strazile cu parfum istoric ce alcatuiesc binecunoscutul cartier Cotroceni sau cele din centrul istoric. In vecinatate se afla gradinite, scoli si licee, magazine, supermarketuri, centre medicale, cladiri de birouri.

Vila de 4 camere este organizata Demisol + Parter + Etaj 1 (D+P+1) si este potrivita pentru sediul unei firme, oferind atat spatii de lucru, cat si de depozitare, baie pe fiecare nivel si o terasa mare pentru relaxare. Suprafata fiecarui nivel este de aproximativ 50 mp, la care se adauga o pivnita mare, casa scarii, terase, balcon. Accesul se poate face atat pe scara principala, cat si pe scara de serviciu. Demisolul este luminos si poate fi folosit, de asemenea, pentru birou sau alte activitati. Parterul si etajul 1 au suprafete utile, asemanatoare, fiind formate din cate 2 camere (de 16, respectiv 18 mp), care comunica intre ele, dar pot fi accesate si independent din hol, cate 1 bucatarie de aproximativ 7 mp, cate o baie de 4.2 mp, holuri si debarale. Curtea ofera 2 locuri de parcare, in timp ce alte 3 masini pot parca in fata imobilului. Proprietatea se afla intr-o zona splendida, linistita, cu multa verdeata. Contractul de inchiriere va cuprinde plata unei luni ca garantie

Pentru detalii suplimentare si vizionari, ma puteti contacta la: +4 0727606074 sau la adresa de e-mail: damian.galvin@whitemountain.ro.

White Mountain Property are o relatie buna de colaborare cu multe alte agentii imobiliare locale din Bucuresti, pentru a salva timpul clientilor nostri cautand mai mult decat ei doresc, pentru a gasi proprietatea potrivita nevoilor lor. De fapt, in cazul in care veti gasi o proprietate in alta parte, dar preferati comunicarea sa se faca prin noi, ne puteti trimite detaliile si noi vom actiona in numele dvs. pentru proprietatea respectiva, fara costuri suplimentare. In concluzie, veti obtine doua agentii la acelasi cost cu una. Obiectivul nostru, ca agentie imobiliara din Bucuresti, este vanzarea si inchirierea pe termen lung de apartamente, case, birouri si spatii comerciale.

ID intern: DGCC R 090921 COT

Caracteristici generale

 • Acces Casa: AutobuzAuto, Pietonal
 • Bucatarie: Deschisa, Mobilata, Utilata, Da
 • Ferestre Casa: Term. PVC
 • Incalzire Casa: Centrala Termica
 • Podele: Parchet, Gresie
 • Stadiu Finisare: Finalizat
 • Strazi: Asfaltate
 • Utilitati: Curent, Apa, Canalizare, Gaz
 • Vecinatati Spatii: Metrou, Banca, Supermarket, Cinema, Fastfood, Trafic Pietonal, Intersectie circulata, Benzinarie, Piata, Hotel, Central, Parc, Mall, Restaurant/pub, Centru universitar, Scoala/gradinita, Autobuz, Zona comerciala

Localizare pe harta Click aici pentru a vededea cum ajungi

Oferte similare

Anunturi care corespund criteriilor cautate de dumneavoastra

+40 afiseaza telefon