Poze
Detalii
Harta

Oportunitate investitie: Spatiu birouri in Avantgarden 1

Bartolomeu, Brasov

Oportunitate investitie: Spatiu birouri in Avantgarden 1

87,000  EUR  ID: AL010616SBV2

  • Zona: Bartolomeu
  • Suprafata utila: 83 mp

Descriere spatiu birouri

White Mountain Property va propune spre vanzare acest apartament cu trei camere situat in complexul rezidential Avantgarden 1, la etajul doi al unei cladiri.
Zona Avantgarden este extrem de cautata, nu doar de familii sau in scopuri rezidentiale, dar si de investitori, datorita calitatii superioare a finisajelor din cladirile Panoramic, a camerelor spatioase si luminoase, a zonelor verzi inconjuratoare, a sigurantei, curateniei si linistei din complex.
Mai mult, zona este populata de supermarket-uri (Billa, Carrefour, Penny), cat si farmacii, dentist, centru de fitness, cafenea, gradinita, afterschool, scoala de limbi straine, si chiar o frizerie canina, transformand astfel acest complex intr-un camin ideal nu doar pentru familii, cat si pentru expati sau persoane care lucreaza in apropiere (Continental, Hutchinson, JF Furnir, Ina Schaeffler etc). Desi pare departe de centrul Brasovului, se afla la o distanta de doar 7 minute cu masina, 15 minute cu autobuzul si aproximativ 30-40 minute pe jos, pentru cei ce prefera plimbarile.
Apartamentul dispune de o suprafata utila de 83.30 metri patrati, la care se adauga o terasa de 5.20 metri patrati, loc de parcare si boxa in subsolul cladirii. Proprietatea este spatioasa si luminoasa si este compsa din: hol, bucatarie, doua dormitoare, doua bai, living si o debara.
Apartamentul este inchiriat ca si spatiu pentru birouri, unei companii foarte serioase,care isi desfasoara activitatea in acel spatiu de patru ani. Cu toate acestea, nu se organizeaza intalniri si nu exista nici trafic, ce ar putea cauza uzura. Apartamentul este foarte bine intretinut, iar chiria asigura o rata atractiva a profitului.
Pentru detalii suplimentare sau vizionari, va rugam nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon 0733 934 404 sau prin e-mail, la adresa anne.natu@whitemountain.ro. Colegii mei si cu mine va vom ajuta cu mare placere.
In situatia in care doriti sa achizitionati aceasta proprietate ca si investitie sau ca si al doilea camin, va putem oferi serviciile noastre premium de administrare a proprietatii si vom avea grija de lucrurile dumneavoastra cat timp sunteti plecati.

Localizare pe harta Click aici pentru a vededea cum ajungi

Oferte similare

Anunturi care corespund criteriilor cautate de dumneavoastra

+40 afiseaza telefon