Birouri de inchiriat, Centrul Civic

Centrul Civic, Brasov

Birouri de inchiriat, Centrul Civic

7  EUR  / luna ID: AR230616CCV

  • Zona: Centrul Civic
  • Suprafata utila: 280 mp

Descriere spatiu birouri

White Mountain property ofera spre inchiriere trei spatii pentru birouri in Centrul Civic al Brasovului, la etajul zece a unei cladiri de birouri, cu o vedere panoramica asupra orasului. Se pot inchiria maxim 280 metri patrati utili de spatii de birouri, la un pret de 7 euro pe metru patrat.
Centrul Civic este si centrul financiar a orasului, deoarece aici se afla marile banci si institutii financiare a orasului dar si cafenele si restaurante prestigioase. Asadar, este un loc avantajos firmelor care vor sa fie aproape de mediul vibrant de afaceri a orasului. 
Proprietatea dispune de o structura generoasa cu camere inalte si geamuri mari, fiind foarte luminoase pe tot parcursul zilei. Cele trei spatii de birouri pot fi inchiriate separat si incaperile mari din fiecare birou pot fi divizate conform nevoilor chiriasilor. 
Biroul unu dispune de un spatiu util de 123 metri patrati si este compus dintr-o camera mare de intalniri, o camera mica, o baie si o terasa. 
Biroul doi dispune de un spatiu util de 88 metri patrati si este compus dintr-o camera spatioasa, impartita in trei birouri mici, o camera mica si o baie.
Biroul trei dispune de un spatiu util de 69 metri patrati si este compus dintr-o camera si o baie. 
In plus, cele trei birouri au o centrala termica, camera de date, lift si un balcon comun. Birourile au fost recent renovate si sunt dotate cu geamuri termopan, usi metalice, surse de electricitate de inalta calitate si aer conditionat. 
Pentru detalii suplimentare sau vizionari, va rog nu ezitati sa ma contactati la numarul de telefon 0751 610 811, sau prin e-mail, la adresa andra.robescu@whitemountain.ro. Colegii mei si cu mine va vom ajuta cu mare placere.
 

Localizare pe harta Click aici pentru a vededea cum ajungi

+40 afiseaza telefon