Vanzare cladire birouri Grand Offices Floreasca

Floreasca, Bucuresti

Vanzare cladire birouri Grand Offices Floreasca

8,800,000  EUR  +TVA ID: DGC CA 190719 GRA

 • Zona: Floreasca
 • Suprafata utila: 5687.24 mp
 • Etaj: 6
 • Clasa Birouri: A
 • An Constructie: 2008

Descriere spatiu birouri

White Mountain Property are placerea sa va ofere spre vanzare cladirea de birouri Grand Offices, situata in Floreasca, foarte aproape de zona ultracentrala, cu acces facil catre toate mijloacele de transport si la doar 1- minute de statia de metrou Stefan cel Mare.

Cladirea cu un front la strada de 20 ml este dispusa pe 10 nivele: 3S + P + 5-6E retras si dispune de 45 locuri de parcare situate pe cele trei niveluri ale subsolului (13, 17, respectiv 15 locuri parcare). Ofera functiune mixta: birouri si spatii comerciale.Este dotata cu infrastructura PC, linii telefonice, sistem BMS (Building Management System) pentru monitorizarea bunei functionari a echipamentelor si dotarilor cladirii, grup electrogen de mare putere, sistem de climatizare prin ventilo convectori, plafon fals cu lampi încastrate, mocheta, instalatie de detectare si prevenire a incendiului, sistem de alarma, supraveghere video si generator. Cele 2 ascensoare OTIS, cu acces din parcarea subterana, au o capacitate de 13 persoane fiecare si sunt prevazute cu sistem de miscare rapida - 1.5 m/s. Parterul cuprinde holul de acces care este reprezentativ pentru o cladire de birouri de clasa superioara, si ofera un spatiu pentru receptie si spatii comerciale, proiectate în sistem open space, adaptabile cerintelor oricarui client. În prezent compartimentarea este realizata conform dorintelor clientilor actuali. Etajele imobilului au fost proiectate astfel încât sa asigure posibilitatea închirierii acestora de catre doua societati pe fiecare nivel. S-a avut în vedere asigurarea unei suprafate utile pentru fiecare birou de minim 8 mp/persoana si o înaltime libera a spatiilor pentru birouri de 2.75 m, ce încadreaza cladirea în clasa A de birouri. tinând seama de posibilitatea închirierii etajelor de cate doi utilizatori, pe fiecare nivel sunt prevazute câte doua camere server, câte doua oficii precum si grupuri sanitare diferentiate pe sexe.

Pentru detalii suplimentare si vizionari, ma puteti contacta la: +40 727 606 074 sau la adresa de e-mail: damian.galvin@whitemountain.ro.

White Mountain Property are o relatie buna de colaborare cu multe alte agentii imobiliare locale din Bucuresti, pentru a salva timpul clientilor nostri cautand mai mult decat ei doresc, pentru a gasi proprietatea potrivita nevoilor lor. De fapt, in cazul in care veti gasi o proprietate in alta parte, dar preferati comunicarea sa se faca prin noi, ne puteti trimite detaliile si noi vom actiona in numele dvs. pentru proprietatea respectiva, fara costuri suplimentare. In concluzie, veti obtine doua agentii la acelasi cost cu una. Obiectivul nostru, ca agentie imobiliara din Bucuresti, este inchirierea si vanzarea pe termen lung de apartamente, case, birouri si spatii comerciale.

Caracteristici generale

 • Acces Casa: AutoPietonal, Autobuz
 • Dispunere Spatii: Open space, Compartimentat
 • Dotari Birouri: Internet, Telefon, Fatada de sticla, Parcare sistematizata, Usa intrare sticla, Camera server, Senzor incendii, Aer Conditionat, Priza de date, Lift persoane
 • Incalzire Casa: Climatizare
 • Metrou: M1-Dristor/Pantelimon
 • Servicii birouri: Supraveghere video, Acces cartela magnetica
 • Stadiu Finisare: Finalizat
 • Strazi: Asfaltate
 • Utilitati: Gaz, Telefon, CATV, Internet, Curent, Apa, Canalizare
 • Vecinatati Spatii: Benzinarie, Piata, Hotel, Central, Parc, Mall, Zona comerciala, Centru universitar, Scoala/gradinita, Autobuz, Supermarket, Banca, Cinema, Fastfood, Trafic Pietonal, Intersectie circulata, Restaurant/pub

Localizare pe harta Click aici pentru a vededea cum ajungi

Oferte similare

Anunturi care corespund criteriilor cautate de dumneavoastra

+40 afiseaza telefon