Poze
Detalii
Harta

Apartament 2 camere, inchiriere lunga durata, calea Serban Voda

Serban Voda, Bucuresti

Apartament 2 camere, inchiriere lunga durata, calea Serban Voda

550  EUR  / luna ID: ASCO 140823 SER 2

 • Zona: Serban Voda
 • Suprafata utila: 58 mp
 • Etaj: 1
 • Clasa Birouri: A
 • An Constructie: 2019

Descriere spatiu birouri

White Mountain Property are placerea sa va ofere spre inchirire de lunga durata acest spatiu de birouri, cu doua camere situat in Bucuresti, pe Calea Serban Voda.

Zona ofera acces rapid spre alte parti ale orasului folosind transportul public sau masina personala. În apropiere exista multe magazine, restaurante, cafenele, banci, centre medicale, centre de afaceri, gradinite, scoli, licee, parcuri.  

Va puteti bucura de confort si de o locatie privilegiata cu aceasta proprietate deosebita. Amplasata la etajul 1 al unei cladiri cu un nivel, aceasta locuinta moderna ofera o suprafata generoasa de 58 de mp si un balcon în suprafata de 11 mp si poate deveni un camin primitor sau un spatiu de birou confortabil, adaptându-se nevoilor Dvs. si oferindu-va spatiu suficient pentru a crea un ambient confortabil si functional pentru locuit sau activitati de birou. Beneficiaza de o iluminare naturala generoasa datorita amplasarii si conferind o atmosfera calda si primitoare. Va puteti bucura de momente de relaxare în aer liber pe balconul spatios de 11 mp, ideal pentru a savura o cafea sau pentru a petrece timp de calitate. Fiind nemobilata, aceasta proprietate se adapteaza cu usurinta gusturilor noile locatari, fiind deschis pentru reinterpretare si personalizare in functie de nevoi si preferinte. Proprietatea se bucura de finisaje contemporane, garantând un nivel înalt de confort si estetica. Indiferent daca alegeti sa faceti din aceasta proprietate versatila un camin primitor sau un birou eficient, aceasta oportunitate este una pe care nu vreti sa o ratati. Contactati-ne pentru a programa o vizionare si pentru a descoperi cum aceasta proprietate poate deveni locul în care sa începeti o noua etapa a vietii Dvs. 

Pentru detalii suplimentare si vizionari, ma puteti contacta la: +4 0732 177 508 sau la adresa de e-mail:anca.sima@whitemountain.ro. 

Echipa noastra are o relatie buna de colaborare cu multe alte agentii imobiliare locale din Bucuresti, pentru a salva timpul clientilor nostri cautand mai mult decat ei doresc, pentru a gasi proprietatea potrivita nevoilor lor. De fapt, in cazul in care veti gasi o proprietate in alta parte, dar preferati comunicarea sa se faca prin noi, ne puteti trimite detaliile si noi vom actiona in numele dvs. pentru proprietatea respectiva, fara costuri suplimentare. In concluzie, veti obtine doua agentii la acelasi cost cu una. Contacti-ne telefonic sau prin email pentru a gasi apartamentul sau proprietatea care intruneste criteriile dvs. Obiectivul nostru, ca agentie imobiliara din Bucuresti, este inchirierea si vanzarea pe termen lung de apartamente, case, birouri si spatii comerciale.
 
ID intern: ASCO 140823 SER 2

 

Caracteristici generale

 • Acces Casa: AutobuzAuto, Pietonal
 • Bucatarie: Deschisa, Mobilata, Utilata, Da
 • Dispunere Spatii: Compartimentat
 • Metrou: M2-Berceni/Pipera
 • Podele: Parchet, Gresie
 • Stadiu Finisare: Finalizat
 • Strazi: Asfaltate
 • Utilitati: Curent, Apa, Canalizare, Gaz
 • Vecinatati Spatii: Metrou, Supermarket, Cinema, Fastfood, Trafic Pietonal, Intersectie circulata, Benzinarie, Piata, Hotel, Parc, Mall, Restaurant/pub, Centru universitar, Scoala/gradinita, Zona comerciala, Autobuz, Banca

Localizare pe harta Click aici pentru a vededea cum ajungi

+40 afiseaza telefon