Spatiu nemobilat, perfect pentru clinica medicala, 12 camere, inchiriere lunga durata, Grivitei, Brasov - ID DGCO DM 081120 GRI
Poze
Detalii
Harta

Spatiu nemobilat, perfect pentru clinica medicala, 12 camere, inchiriere lunga durata, Grivitei, Brasov

Grivitei, Brasov

Spatiu nemobilat, perfect pentru clinica medicala, 12 camere, inchiriere lunga durata, Grivitei, Brasov

4,500  EUR  / luna ID: DGCO DM 081120 GRI

 • Zona: Grivitei
 • Suprafata utila: 500 mp
 • Clasa Birouri: C
 • An Constructie: 1994

Descriere spatiu birouri

Va oferim spre inchiriere de lunga durata acest ansamblu, situat in zona Grivitei.

Zona este la cateva minute de Centrul Istoric si Centrul Civic, iar accesul spre centura Brasovului, punctele de interes public, ariile comerciale, parcul de agrement Paradisul Acvatic este extrem de facil. Este o zona extrem de dinamica, dar linistita, cu spatii verzi si locuri de joaca pentru copii, cu cladiri mixte avand cu destinatii diverse (locuinte, birouri, spatii comerciale, hoteluri/ pensiuni). 

Proprietatea este un imobil compus din doua cladiri, dintre care una este inchiriata in prezent unor companii comerciale. Contractul poate fi incheiat oricand, daca se doreste folosirea in exclusivitate a intregului spatiu. Ambele corpuri se preteaza pentru activitatea unei clinici medicale si vor fi nemobilate. Proprietarul va investi pentru modificarea si reorganizarea spatiului, in functie de necesitati. Imobilul este compus din doua parti distincte: actualul spatiu comercial - imobilul de la strada, cu regim de inaltime S+P+M, acces separat atat prin exterior cat si prin interiorul curtii proprii si imobilul alaturat, desfasurat pe S+P+2E+M si compus din cinci camere, o bucatarie, patru bai si alte incaperi conexe. Configuratia interioara permite realizarea unor zone separate de confort. Majoritatea camerelor sunt amplasate de o parte si de alta a scarii interioare centrale. Imobilul a fost construit in anul 1994 si are structura de beton armat cu pereti integral din caramida, izolatie exterioara din polistiren acoperit cu tencuiala decorativa, tamplarie PVC cu geam termoizolant, interioare curate, pardoseala din gresie si parchet, instalatii sanitare complete, acoperis din tigla metalica, etc Curtea interioara ofera un spatiu de relaxare si doua locuri de parcare. Inca cinci locuri de parcare sunt disponibile pe strada. Vizibilitatea catre aceasta cladire este excelenta datorita amplasarii. Accesul din si catre imobil este foarte comod si usor de localizat, ceea ce face ca intregul ansamblu de cladiri sa poata avea dubla destinatie: locuinta personala si activitati comerciale (birouri, clinica medicala, regim hotelier, etc). Clasa energetica: in curs de actualizare.

Pentru detalii suplimentare si vizionari, ma puteti contacta la: +40 727 606 074 sau la adresa de e-mail: damian.galvin@whitemountain.ro.

White Mountain Property are o relatie buna de colaborare cu multe alte agentii imobiliare locale din Bucuresti, pentru a salva timpul clientilor nostri cautand mai mult decat ei doresc, pentru a gasi proprietatea potrivita nevoilor lor. De fapt, in cazul in care veti gasi o proprietate in alta parte, dar preferati comunicarea sa se faca prin noi, ne puteti trimite detaliile si noi vom actiona in numele dvs. pentru proprietatea respectiva, fara costuri suplimentare. In concluzie, veti obtine doua agentii la acelasi cost cu una. Obiectivul nostru, ca agentie imobiliara din Bucuresti, este inchirierea si vanzarea pe termen lung de apartamente, case, birouri si spatii comerciale.

ID intern: DGCC DM 081120 GRI

Caracteristici generale

 • Acces Casa: AutoPietonal
 • Bucatarie: Inchisa, Mobilata, Utilata, Da
 • Dispunere Spatii: Intrare separata, Recompartimentare, Compartimentat
 • Dotari Birouri: Aer Conditionat, Internet, Telefon
 • Ferestre Casa: Term. PVC
 • Incalzire Casa: Centrala Termica
 • Podele: Parchet, Gresie
 • Stadiu Finisare: Finalizat
 • Strazi: Asfaltate
 • Utilitati: Curent, Apa, Gaz, Canalizare
 • Vecinatati Spatii: Banca, Supermarket, Cinema, Fastfood, Trafic Pietonal, Intersectie circulata, Benzinarie, Piata, Hotel, Central, Parc, Mall, Restaurant/pub, Centru universitar, Scoala/gradinita, Autobuz, Zona comerciala

Localizare pe harta Click aici pentru a vededea cum ajungi

Oferte similare

Anunturi care corespund criteriilor cautate de dumneavoastra

+40 afiseaza telefon