Spatiu Comercial/Birouri de vanzare in Calea Victoriei

Calea Victoriei, Bucuresti

Oferta a fost vanduta/inchiriata

Spatiu Comercial/Birouri de vanzare in Calea Victoriei

393,600 EUR  ID: DG310317CVI

  • Numar Camere: 0
  • Zona: Calea Victoriei
  • Suprafata utila: 246 mp

Descriere spatiu comercial

White Mountain Property are placerea de a oferi, prin intermediul unui partener, un spatiu comercial de vanzare situat in Calea Victoriei. In apropiere se afla Piata Romana, Parcul Cismigiu, restaurante, cafenele și supermarket-uri. De asemenea, stația de metrou Piața Romana se afla la 10 minute de mers pe jos.

Acest spatiu comercial este situat la parterul unei vile recent renovate (construite in 1941) si are 246 mp suprafata utila. Este impartit ideal pentru orice gen al activitații comerciale, inclusiv pentru birouri sau showroom.

Aceasta proprietate este formata din mai multe apartamente de 2, 3 sau 4 camere situate la demisol sau la parter. Fiecare apartament are o zona spatioasa si luminoasa open space și unul dintre ele este decorat cu marmura.

White Mountain Property are o relație buna de colaborare cu multe alte agentii imobiliare locale din București, pentru a salva timpul clientilor nostri cautand mai mult decat ei doresc, pentru a gasi proprietatea potrivita nevoilor lor. De fapt, în cazul în care veți gasi o proprietate în alta parte, dar preferati comunicarea sa se faca prin noi, putem acționa în numele dvs. pentru proprietatea respectiva, fara costuri suplimentare. In concluzie, veți obține doua agenții la același cost cu una.

Pentru mai multe detalii suplimentare sau vizionari, va rugam sa nu ezitați sa ma contactați la +40 727 606 074 sau prin e-mail la damian.galvin@whitemountain.ro. Eu si colegii mei vom fi bucurosi sa va ajutam.

 

Localizare pe harta Click aici pentru a vededea cum ajungi

Oferte similare

Anunturi care corespund criteriilor cautate de dumneavoastra

+40727606074