Spatiu comercial de vanzare pe strada Calea Bucuresti

Astra, Brasov

Spatiu comercial de vanzare pe strada Calea Bucuresti

110,000 EUR  ID: AL070616SGB

  • Numar Camere: 3
  • Zona: Astra
  • Suprafata utila: 90 mp

Descriere spatiu comercial

White Mountain Property ofera spre vanzare acest spatiu comercial situat pe Calea Bucuresti, intr-o zona extrem de circulata, fiind ideal pentru un magazin sau birouri.
Zona este cunoscuta pentru proximitatea fata de marile hypermarket-uri (Metro, Selgros, Carrefour, Kaufland, Praktiker etc), de Brasov Business Park, blocurile sale inalte cu o multitudine de magazine, banci si birouri la parter. De asemenea, apropierea fata de statille de autobuze asigura fluidizarea transportului in comun catre orice parte a orasului Brasov.
Proprietatea este compusa dintr-o camera spatioasa, doua spatii pentru depozitare si ofera posibilitati de parcare in apropiere.
In acest moment, magazinul este inchiriat si functional, oferind astfel posibilitatea viitorului sau proprietar de a pastra chiriasul, pretul chiriei asigurand o rata atractiva a profitului.
Pentru detalii suplimentare sau vizionari, va rugam nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon 0733 934 404 sau prin e-mail, la adresa anne.natu@whitemountain.ro. Colegii mei si cu mine va vom ajuta cu mare placere.
In situatia in care doriti sa achizitionati aceasta proprietate ca si investitie sau ca si al doilea camin, va putem oferi serviciile noastre premium de administrare a proprietatii si vom avea grija de lucrurile dumneavoastra cat timp sunteti plecati.

Localizare pe harta Click aici pentru a vededea cum ajungi

Oferte similare

Anunturi care corespund criteriilor cautate de dumneavoastra

+40733934404