Vanzare 3 spatii comerciale, Berceni

, Bucuresti

Vanzare 3 spatii comerciale, Berceni

1,450,000 EUR  +TVA ID: DGC nelu 060319 Berc

 • Numar Camere: 20
 • Zona:
 • Suprafata utila: 477 mp
 • Vitrina: 31 ml

Descriere spatiu comercial

White Mountain Property ofera spre vanzare aceste trei spatii comerciale amplasate pe Bd. Metalurgiei, pentru ca Berceni este mai mult decat un cartier. Cu o populatie de marimea unui oras important din Romania, zona are un potential comercial urias: trafic intens, o populatie activa, cu venituri bune. Povestile despre vechiul Berceni au ramas amintiri sentimentale; ele nu se mai regasesc in ritmul energic de dezvoltare al cartierului. Spatiile comerciale se afla intr-o zona extrem de circulata, cu vad comercial deosebit, la parterul unui bloc. Locatia este foarte aproape de statia de metrou si STB, intr-o zona cu foarte multe blocuri inalte de locuinte.

Proprietatea este compusa din trei spatii comerciale, in prezent inchiriate si functionale, oferind astfel posibilitatea viitorului proprietar de a pastra chiriasul, pretul chiriei asigurand o rata atractiva a profitului. Suprafata totala este de 560 mp (477 mp utili), iar vitrina are dubla deschidere, fiind pozitionata pe colt (31 m la strada si 23 m lateral). Primul spatiu are o suprafata utila de 272 mp, este inchiriat unui supermarket si produce un venit lunar de 5300 EUR + TVA (contractul fiind incheiat pe 10 ani, cu incepere din 2019). Al doilea spatiu comercial are 76 mp utili, destinatia actuala este de farmacie, iar chiria lunara este de 1881 EUR + TVA (contractul fiind incheiat pe 8 ani, cu incepere din 2019; chiria pe primii trei ani este 1750 EUR, urmand ca pe urmatorii cinci ani sa fie de 1960 EUR). Al treilea spatiu comercial are destinatia actuala de birou pariuri sportive si o suprafata utila de 129 mp. Venitul obtinut din chiria lunara este de 2500 EUR + TVA.

Cele trei spatii comerciale au actele pregatite pentru vanzare. Pretul total este de 1.450.000 EUR + TVA (usor negociabil; YIELD - 8%), iar pretul fiecaruia este 795.000 EUR + TVA (supermarket), 650.000 EUR + TVA (farmacia + birou pariuri sportive; YIELD - 8%).

Pentru detalii suplimentare si vizionari, ma puteti contacta la: +40 727 606 074 sau la adresa de e-mail: damian.galvin@whitemountain.ro.

White Mountain Property are o relatie buna de colaborare cu multe alte agentii imobiliare locale din Bucuresti, pentru a salva timpul clientilor nostri cautand mai mult decat ei doresc, pentru a gasi proprietatea potrivita nevoilor lor. De fapt, in cazul in care veti gasi o proprietate in alta parte, dar preferati comunicarea sa se faca prin noi, ne puteti trimite detaliile si noi vom actiona in numele dvs. pentru proprietatea respectiva, fara costuri suplimentare. In concluzie, veti obtine doua agentii la acelasi cost cu una. Obiectivul nostru, ca agentie imobiliara din Bucuresti, este inchirierea si vanzarea pe termen lung de apartamente, case, birouri si spatii comerciale.

Caracteristici generale

 • Acces Spatii: AutoPietonal, Acces Stradal
 • Destinatie Spatii: Supermarket, Magazin, Casa pariuri
 • Dotari Birouri: Internet, Telefon
 • Metrou: M2-Berceni/Pipera
 • Mobilat Spatii: Complet
 • Stadiu Finisare: Finalizat
 • Strazi: Asfaltate
 • Structura Casa: Caramida
 • Utilitati: Curent, Apa, Canalizare, Gaz
 • Vecinatati Spatii: Metrou, Autobuz, Zona comerciala, Banca, Trafic Pietonal, Intersectie circulata

Localizare pe harta Click aici pentru a vededea cum ajungi

Oferte similare

Anunturi care corespund criteriilor cautate de dumneavoastra

+40727606074