Poze
Detalii
Harta

Spatiu medical, inchiriere lunga durata, Universitate

Universitate, Bucuresti

Spatiu medical, inchiriere lunga durata, Universitate

550  EUR  / luna ID: DGCO A 190723 UNI

 • Numar Camere: 2
 • Zona: Universitate
 • Suprafata utila: 50 mp

Descriere spatiu comercial

White Mountain Property are placerea sa va ofere spre inchiriere de lunga durata acest spatiu comercial situat in Bucuresti, in zona Universitate.

Zona ultracentrala ofera acces rapid si facil la o varietate de servicii si facilitati. De asemenea, accesul la transportul in comun este excelent, cu numeroase statii de metrou, troleibuz si autobuz in apropiere, facilitand deplasarea catre alte zone ale orasului. Zona beneficiaza de o infrastructura dezvoltata, magazine, supermarketuri, farmacii, gradinite, scoli, licee, universitati, restaurante si cafenele, toate la distanta mica de mers pe jos. Este cunoscuta pentru centrul sau comercial si de afaceri, aici aflandu-se numeroase birouri, companii si institutii importante, dar si o gama variata de facilitati pentru afaceri (sali de conferinte, spatii de coworking si centre de afaceri). 

Acest spatiu medical cu o suprafata de 15 mp (cu posibilitate de dublare a suprafetei) si inca 50 mp de spatii comune, este situat in zona foarte cautata, ultracentrala a Universitatii si se afla la doar 1 minut de mers pe jos de statia de metrou. Aceasta clinica este pozitionata strategic la parter, permitand un branding vizibil pe strada. Ofera acces facil cu masina si parcare pe strada, impreuna cu supravegherea video a cladirii, inclusiv la intrarea in clinica. Echipamentul existent este potrivit pentru orice specializare medicala. Caracteristicile notabile includ spatii comune generoase, o camera de sterilizare, toalete pentru pacienti si personal, incalzire centrala pe gaz, o zona de asteptare primitoare cu optiune de receptie si aer conditionat in intreaga proprietate. O oportunitate exceptionala pentru profesionistii medicali care cauta un spatiu bine amplasat, complet echipat in inima orasului.

Pentru detalii suplimentare si vizionari, ma puteti contacta la: +40 727 606074 sau la damian.galvin@whitemountain.ro.

White Mountain Property are o relatie buna de colaborare cu multe alte agentii imobiliare locale din Bucuresti, pentru a salva timpul clientilor nostri cautand mai mult decat ei doresc, pentru a gasi proprietatea potrivita nevoilor lor. De fapt, in cazul in care veti gasi o proprietate in alta parte, dar preferati comunicarea sa se faca prin noi, ne puteti trimite detaliile si noi vom actiona in numele dvs. pentru proprietatea respectiva, fara costuri suplimentare. In concluzie, veti obtine doua agentii la acelasi cost cu una. Obiectivul nostru, ca agentie imobiliara din Bucuresti, este inchirierea si vanzarea pe termen lung de apartamente, case, birouri si spatii comerciale.

ID intern: DGCO A 190723 UNI

Caracteristici generale

 • Acces Spatii: AutoPietonal, Acces Stradal
 • Destinatie Spatii: Birouri, Reprezentanta
 • Dispunere Spatii: Open space, Compartimentat, Intrare separata
 • Incalzire Casa: Centrala Termica
 • Metrou: M2-Berceni/Pipera
 • Podele: Gresie
 • Stadiu Finisare: Finalizat
 • Strazi: Asfaltate
 • Usi: PVC
 • Utilitati: Curent, Apa, Canalizare, Gaz
 • Vecinatati Spatii: Metrou, Supermarket, Cinema, Fastfood, Trafic Pietonal, Intersectie circulata, Benzinarie, Piata, Hotel, Ultracentral, Parc, Mall, Restaurant/pub, Centru universitar, Scoala/gradinita, Zona comerciala, Autobuz, Banca

Localizare pe harta Click aici pentru a vededea cum ajungi

+40 afiseaza telefon