(VIDEO) Spatiu comercial, ultracentral, inchiriere lunga durata in Bucuresti, Romana - ID AGCO 250222 ROM
Poze
Video
Detalii
Harta

(VIDEO) Spatiu comercial, ultracentral, inchiriere lunga durata in Bucuresti, Romana

Amzei, Bucuresti

(VIDEO) Spatiu comercial, ultracentral, inchiriere lunga durata in Bucuresti, Romana

2,250  EUR  / luna +TVA ID: AGCO 250222 ROM

 • Numar Camere: 2
 • Zona: Amzei
 • Suprafata utila: 150 mp

Video

Descriere spatiu comercial

White Mountain Property are placerea sa va ofere spre inchiriere de lunga durata acest spatiu comercial ultracentral, in Bucuresti, in zona Pta Romana.

Zona ofera acces rapid spre toate cartierele Capitalei, datorita retelei largi de transport in comun: troleibuze, autobuze, metrou. In vecinatate se afla multe magazine, gradinite, scoli si licee, centre medicale, banci, cladiri de birouri.

Spatiul se afla la parterul si subsolul cladirii si beneficiaza de central proprie. Nu exista vecini deasupra si in spate, iar in lateral se invecineaza cu o banca. Reteaua de gaze este in apropiere si este necesar proiect daca se doreste executie si instalatie. Spatiul se afla la doar 2 min mers pe jos de statia de metrou Piata Romana si Calea Victoriei. Spatiul de la subsol necesita amenajare si include deja un birou curat, iar cel de la parter este proaspat zugravit si amenajat.

Pentru detalii suplimentare si vizionari, ma puteti contacta la: +40 731 367 444 sau la adresa de e-mail: AdinaG@whitemountain.ro.

Daca sunteti interesat de cele mai bune preturi pentru apartamente, vile, birouri, etc, nu ezitati sa luati legatura cu noi. Echipa noastra are o relatie buna de colaborare cu multe alte agentii imobiliare locale din Bucuresti, pentru a salva timpul clientilor nostri cautand mai mult decat ei doresc, pentru a gasi proprietatea potrivita nevoilor lor. De fapt, in cazul in care veti gasi o proprietate in alta parte, dar preferati comunicarea sa se faca prin noi, ne puteti trimite detaliile si noi vom actiona in numele dvs. pentru proprietatea respectiva, fara costuri suplimentare. In concluzie, veti obtine doua agentii la acelasi cost cu una. Contactati-ne telefonic sau prin email pentru a gasi apartamentul sau proprietatea care intruneste criteriile dvs. Obiectivul nostru, ca agentie imobiliara din Bucuresti, este vanzarea si inchirierea pe termen lung de apartamente, case, birouri si spatii comerciale.

https://www.youtube.com/watch?v=k_jecTOFSy0

ID intern: AGCO 250222 ROM

 

Caracteristici generale

 • Acces Spatii: MarfaAuto, Pietonal, Acces Stradal
 • Dispunere Spatii: Open space
 • Metrou: M2-Berceni/Pipera
 • Podele: Parchet, Gresie
 • Stadiu Finisare: Finalizat
 • Strazi: Asfaltate
 • Utilitati: Curent, Apa, Canalizare
 • Vecinatati Spatii: Metrou, Autobuz, Zona comerciala, Banca, Supermarket, Cinema, Fastfood, Trafic Pietonal, Intersectie circulata, Benzinarie, Piata, Hotel, Ultracentral, Parc, Mall, Restaurant/pub, Centru universitar, Scoala/gradinita

Localizare pe harta Click aici pentru a vededea cum ajungi

+40 afiseaza telefon