Spatiu 400 mp in Cladire Birouri pentru Cantina

Oltenitei, Bucuresti

Spatiu 400 mp in Cladire Birouri pentru Cantina

5,500  EUR  / luna ID: DGB O 170220

  • Numar Camere: 1
  • Zona: Oltenitei
  • Suprafata utila: 400 mp
  • Vitrina: 12 ml

Descriere spatiu comercial

White Mountain Property are placerea sa va ofere spre inchiriere acest spatiu de birour in zona Oltenitei. In apopiere se gaseste statia de metrou Eroii Revolutiei, Parcul Vacaresti, statii de autobuz, statia de metrou Constantin Brancoveanu, magazine, banci, etc.

Spatiul este amplasat la etajul 1 al cladirii complet renovate in anul 2017, fara risc seismic,  dispune de o suprafata de 400 de metrii patrati open space pe care pot fi amplasate birouri si in care poate fi organizat totul dupa bunul plac. In plus, exista posibilitatea de parcare in curtea cladirii.

Pentru detalii suplimentare si vizionari, ma puteti contacta la: +40 727606074  sau damian.galvin@whitemountain.ro.

White Mountain Property are o relatie buna de colaborare cu multe alte agentii imobiliare locale din Bucuresti, pentru a salva timpul clientilor nostri cautand mai mult decat ei doresc, pentru a gasi proprietatea potrivita nevoilor lor. De fapt, in cazul in care veti gasi o proprietate in alta parte, dar preferati comunicarea sa se faca prin noi, ne puteti trimite detaliile si noi vom actiona in numele dvs. pentru proprietatea respectiva, fara costuri suplimentare. In concluzie, veti obtine doua agentii la acelasi cost cu una. Obiectivul nostru, ca agentie imobiliara din Bucuresti, este inchirierea si vanzarea pe termen lung de apartamente, case, birouri si spatii comerciale.

 

Caracteristici generale

  • Dispunere Spatii: Open space
  • Materiale: Caramida , Beton Armat
  • Structura Casa: Beton

Localizare pe harta Click aici pentru a vededea cum ajungi

+40 afiseaza telefon