Spatii comerciale, inchiriere lunga durata, Bucur Obor, Bucuresti - ID DGCO MC 061021 BUC2
Poze
Detalii
Harta

Spatii comerciale, inchiriere lunga durata, Bucur Obor, Bucuresti

Obor, Bucuresti

Spatii comerciale, inchiriere lunga durata, Bucur Obor, Bucuresti

10,000  EUR  / luna ID: DGCO MC 061021 BUC2

 • Numar Camere: 1
 • Zona: Obor
 • Suprafata utila: 326 mp

Descriere spatiu comercial

Va oferim spre inchiriere de lunga durata spatii comerciale in interiorul magazinului Bucur Obor. 

Zona este extrem de bine plasata, la doar 3 minute mers pe jos de statiile de tramvai, troleibuz, autobuz si de statia de metrou Bucur Obor. Zona ofera acces rapid spre cladirile de birouri si zonele comerciale sau de agrement din Piata Victoriei, nordul Capitalei (Floreasca, Baneasa, Baneasa Shopping City, IKEA, aeroporturile Baneasa si Otopeni, etc), centru (Piata Romana, Mosilor, ASE, Universitate), Gara de Nord. In apropiere se afla Veranda Mall, magazine, gradinite, scoli, licee si facultati, spitale si centre medicale, restaurante si terase, parcul Circului. Se afla pe inelul central acoperit de tramvaiul 1/ 10.

Magazinul Bucur Obor ofera mai multe spatii, la parterul complexului, splitate sau alipite, in functie de localizare. Locatia ofera un excelent vad comercial, cu un trafic pietonal de aproximativ 30,000 persoane zilnic. Perioada standard de inchiriere este de un an, cu prelungire automata prin acordul partilor. La pretul chiriei, se adauga 3 - 3.5 EUR/ mp mentenanta (paza, pompieri, curatenie, intretinere etc). Va rugam sa consultati lista completa. 

Pentru detalii suplimentare si vizionari, ma puteti contacta la: +40 727 606 074 sau la adresa de e-mail: damian.galvin@whitemountain.ro Daca sunteti interesat de cele mai bune preturi pentru apartamente, vile, birouri, etc, nu ezitati sa luati legatura cu noi.

White Mountain Property are o relatie buna de colaborare cu multe alte agentii imobiliare locale din Bucuresti, pentru a salva timpul clientilor nostri cautand mai mult decat ei doresc, pentru a gasi proprietatea potrivita nevoilor lor. De fapt, in cazul in care veti gasi o proprietate in alta parte, dar preferati comunicarea sa se faca prin noi, ne puteti trimite detaliile si noi vom actiona in numele dvs. pentru proprietatea respectiva, fara costuri suplimentare. In concluzie, veti obtine doua agentii la acelasi cost cu una. Obiectivul nostru, ca agentie imobiliara din Bucuresti, este vanzarea si inchirierea pe termen lung de apartamente, case, birouri si spatii comerciale.

ID intern: DGCO MC 061021 BUC2

Caracteristici generale

 • Acces Spatii: AutoPietonal, Acces Stradal, Marfa
 • Destinatie Spatii: Magazin
 • Dispunere Spatii: Open space
 • Incalzire Casa: Centrala Termica
 • Metrou: M2-Berceni/Pipera
 • Podele: Marmura, granit
 • Stadiu Finisare: Finalizat
 • Strazi: Asfaltate
 • Utilitati: Curent, Apa, Canalizare, Gaz
 • Vecinatati Spatii: Metrou, Autobuz, Supermarket, Cinema, Fastfood, Trafic Pietonal, Intersectie circulata, Benzinarie, Piata, Hotel, Central, Parc, Mall, Restaurant/pub, Centru universitar, Scoala/gradinita, Zona comerciala, Banca

Localizare pe harta Click aici pentru a vededea cum ajungi

Oferte similare

Anunturi care corespund criteriilor cautate de dumneavoastra

+40 afiseaza telefon