Hotel 115 camere situat pe DN1

, Otopeni

Hotel 115 camere situat pe DN1

4,800,000  EUR  +TVA ID: DS060820 DN1

  • Nr Camere: 20+
  • Suprafata utila: mp
  • Etaj: /
  • Nr. etaje imobil:

Descriere hotel

Va oferim spre vanzare un hotel cu peste 100 camere situat in nordul Bucurestiului pe DN1.

Hotelul este o cladire noua, moderna, cu acces rapid atat dinspre aeroporturile Otopeni si Baneasa cat si dinspre Valea Prahovei si care va ofera spatiul perfect al unei intalniri de afaceri sau eveniment si in acelasi timp o atmosfera relaxanta si primitoare.

Situat intre Bucuresti si Ploiesti, pe DN1, la doar 10 minute de Aeroportul International Henry Coanda si Baneasa,hotelul va ofera posibilitatea unica de a admira o priveliste splendida.


Pentru detalii suplimentare si vizionari, ma puteti contacta la: +40 730 533 508 sau la adresa de e-mail: denis.stoian@whitemountain.ro.  Echipa noastra are o relatie buna de colaborare cu multe alte agentii imobiliare locale din Bucuresti, pentru a salva timpul clientilor nostri cautand mai mult decat ei doresc, pentru a gasi proprietatea potrivita nevoilor lor. De fapt, in cazul in care veti gasi o proprietate in alta parte, dar preferati comunicarea sa se faca prin noi, ne puteti trimite detaliile si noi vom actiona in numele dvs. pentru proprietatea respectiva, fara costuri suplimentare. In concluzie, veti obtine doua agentii la acelasi cost cu una. Contacti-ne telefonic sau prin email pentru a gasi apartamentul sau proprietatea care intruneste criteriile dvs. Obiectivul nostru, ca agentie imobiliara din Bucuresti, este inchirierea si vanzarea pe termen lung de apartamente, case, birouri si spatii comerciale.

Localizare pe harta Click aici pentru a vededea cum ajungi

+40 afiseaza telefon