Poze
Detalii
Harta

Pensiune 11 camere/ apartamente, de vanzare, Predeal

, Predeal

Pensiune 11 camere/ apartamente, de vanzare, Predeal

ID: DGCO 210823 PRE

 • Nr Camere: 11
 • Numar Bai: 14
 • Suprafata utila: mp
 • Etaj: /3
 • Nr. etaje imobil: 3

Descriere hotel

White Mountain Property are placerea sa va ofere spre vanzare aceasta pensiune situata in Predeal.

Statiunea este usor accesibila si este bine cunoscuta pentru numeroasele atractii turistice din zona (statiunile de schi din jur, Bran si Castelul lui Dracula, Peles si Pelisorul în Sinaia sau Brasovul medieval). Este una dintre cele mai populare statiuni de schi din România, oferind pârtii de schi pentru toate nivelurile de experienta. Datorita sezonului lung de schi, multi turisti cauta cazare în aceasta zona pentru a se bucura de sporturile montane în timpul iernii. Carpatii înconjoara Predealul, oferind oportunitati vaste pentru drumetii si explorarea naturii. Pozitia sa convenabila si infrastructura de calitate fac ca Predealul sa fie un loc ales pentru organizarea de evenimente, conferinte si întâlniri de afaceri. Un numar semnificativ de turisti viziteaza statiunea în fiecare an, atât în sezonul de schi, cât si în perioada de vara.

Bine ati venit într-un rai al ospitalitatii, care serveste oaspetii din 1992. Aceasta afacere remarcabila este oferita spre vânzare în întregime, fiind o oportunitate unica pentru o tranzitie fara probleme a proprietatii. Pachetul include nu numai proprietatea fizica, ci si colaborarile cu agentiile de turism, care reprezinta aproximativ 2/ 3 din venituri - o dovada a fiabilitatii si profitabilitatii. Functionând în prezent ca pensiune, aceasta proprietate se mândreste cu o capacitate confortabila de a gazdui 40-50 de oaspeti, cu potential de extindere la 80 de locuri prin crearea a 6-8 camere duble suplimentare si un scor de 4.7/ 5. Versatilitatea acestui spatiu este evidenta, permitând diverse configuratii creative. Situat strategic, lânga DN1, se bucura de o vizibilitate exceptionala si de o priveliste captivanta care îi sporeste atractivitatea. Aceastas locatie privilegiata ofera o multitudine de posibilitati, inclusiv potentialul de a înfiinta un restaurant cu o terasa spatioasa de peste 150 mp. Acest spatiu generos în aer liber se preteaza, de asemenea, pentru reclame în aer liber, tabere si chiar o facilitate spa. Cu ratingul actual de 3*, aceasta proprietate ofera deja oaspetilor un nivel ridicat de confort. Cu toate acestea, potentialul de crestere este evident si va putem sprijini pentru a ridica statutul la 4* prin schimbari si proiecte specifice. Caracteristicile practice ale proprietatii sunt bine luate în considerare, cu 15 locuri de parcare disponibile, dintre care 5 sunt acoperite pentru a asigura confortul si linistea oaspetilor. Aspectul este proiectat atent pe niveluri:

- Demisol: Aproximativ 50 mp, cu o zona de spa cu o cada de înalta presiune, facilitati sanitare, sauna cu infrarosu, echipamente de masaj si tratament si facilitati de recuperare.

- Parter: 130 mp care ofera 2 bai, o zona de receptie, o camera pentru personal si o baie, precum si o bucatarie complet utilata. În plus, exista o terasa acoperita cu o suprafata de aproximativ 45 mp si o terasa deschisa de aproximativ 40 mp.

- Etajul 1: Cu 125 mp, acest nivel cuprinde 4 camere duble si o camera tripla, fiecare cu bai si terase individuale, oferind oaspetilor un refugiu ideal.

- Etajul 2: Cu o suprafata de 125 mp, acest nivel ofera 1 camera dubla si 2 camere triple, fiecare având bai si terase individuale. În plus, este inclus un apartament cu baie si terasa, asigurând cea mai mare intimitate si confort.

- Mezanin 1: O suprafata generoasa de 100 mp gazduieste 2 apartamente, fiecare cu bai si terase individuale - un amestec perfect de confort si lux.

- Mezanin 2: Cu o suprafata de aproximativ 50 mp, acest nivel gazduieste un apartament cu baie, prezentând înca un spatiu distinctiv pentru oaspeti.

Aceasta proprietate este oferita spre vânzare complet echipata si gata de functionare fara probleme. Acest lucru se traduce într-o excelenta oportunitate pentru urmatorul proprietar pentru a începe sa genereze venituri din prima zi. Nu ratati sansa de a detine si de a îmbunatati aceasta unitate de ospitalitate înfloritoare, unde frumusetea si potentialul de crestere se aliniaza pentru a crea o oportunitate de investitie atragatoare.

Pentru detalii suplimentare si vizionari, ma puteti contacta la: +40 727 606 074 sau la adresa de e-mail: damian.galvin@whitemountain.ro.

White Mountain Property are o relatie buna de colaborare cu multe alte agentii imobiliare locale din Bucuresti, pentru a salva timpul clientilor nostri cautand mai mult decat ei doresc, pentru a gasi proprietatea potrivita nevoilor lor. De fapt, in cazul in care veti gasi o proprietate in alta parte, dar preferati comunicarea sa se faca prin noi, ne puteti trimite detaliile si noi vom actiona in numele dvs. pentru proprietatea respectiva, fara costuri suplimentare. In concluzie, veti obtine doua agentii la acelasi cost cu una. Obiectivul nostru, ca agentie imobiliara din Bucuresti, este inchirierea si vanzarea pe termen lung de apartamente, case, birouri si spatii comerciale.

ID intern: DGCO 210823 PRE

 

 

Caracteristici generale

 • Acces Spatii: MarfaAuto, Pietonal, Acces Stradal
 • Bucatarie: Mobilata, Utilata, Da, Inchisa
 • Dispunere Spatii: Compartimentat
 • Dotari Birouri: Telefon
 • Ferestre Casa: Term. PVC
 • Incalzire Casa: Centrala Termica
 • Mobilat Spatii: Complet
 • Podele: Gresie
 • Stadiu Finisare: Finalizat
 • Strazi: Asfaltate
 • Utilat Spatii: Bucatarie
 • Utilitati: Curent, Apa, Canalizare, Gaz
 • Vecinatati Spatii: Zona comerciala, Banca, Supermarket, Fastfood, Trafic Pietonal, Intersectie circulata, Benzinarie, Piata, Hotel, Scoala/gradinita

Localizare pe harta Click aici pentru a vededea cum ajungi

+40 afiseaza telefon