Vila de Lux 7 camere, 4 dormitoare, 5 bai in zona PIPERAVOLUNTARI

Pipera, Bucuresti

Vila de Lux 7 camere, 4 dormitoare, 5 bai in zona PIPERAVOLUNTARI

495,000  EUR  +TVA ID: TS211020LUXPIPVOL

  • Numar Camere: 7
  • Zona: Pipera
  • Suprafata utila: 330 mp
  • Numar Bai: 5
  • An Constructie: 2018
  • Suprafata Teren: 330 mp

Descriere casa vila

Va oferim spre vanzare aceasta vila luxoasa de 7 camere, situata in zona PIPERA-VOLUNTARI  

Zona ofera acces rapid spre cladirile de birouri si zonele de agrement din Capitala. Situata pe o strada linistita,15 min de Centrul Bucurestiului, 2 minute de mers pe jos pana la autobuz. In vecinatate se afla gradinite, scoli si licee, magazine, supermarketuri, centre medicale, cladiri de birouri, restaurante si terase, parcuri.

Casa se afla intr-o zona foarte linistita, cu multa verdeata, in plina dezvoltare urbanistica. Proiectul se afla in plina constructie si se estimeaza sa fie finisat in Decembrie 2020 . Vila este organizata astfel: la parter gasim un hol amplu, un living generos, o bucatarie si o baie; etajul I ofera un dormitor matrimonial cu baie proprie si terasa, un al doilea dormitor luminis cu terasa, o baie si un hol. Etajul II este identic cu I. Vila beneficiaza de o curte privata cu o terasa spatioasa, un superb gazon de iarba si plante, spatii pavate care ofera trei locuri de parcare si sistem de supraveghere video. Acest complex este imprejmuit de gard cu porti volumioase care se deschid cu telecomanda. Proprietari foarte respectuosi, inclinata spre familii unde copii pot creste in liniste si siguranta, pot alerga in curte sau se pot juca in strada fiind foarte linistita si cu un trafic redus. Clasa energetica: in curs de actualizare.

Pentru detalii suplimentare si vizionari, ma puteti contacta la: +40 790 536 434 sau la adresa de e-mail:teodora.sharif@whitemountain.ro.  Echipa noastra are o relatie buna de colaborare cu multe alte agentii imobiliare locale din Bucuresti, pentru a salva timpul clientilor nostri cautand mai mult decat ei doresc, pentru a gasi proprietatea potrivita nevoilor lor. De fapt, in cazul in care veti gasi o proprietate in alta parte, dar preferati comunicarea sa se faca prin noi, ne puteti trimite detaliile si noi vom actiona in numele dvs. pentru proprietatea respectiva, fara costuri suplimentare. In concluzie, veti obtine doua agentii la acelasi cost cu una. Contacti-ne telefonic sau prin email pentru a gasi apartamentul sau proprietatea care intruneste criteriile dvs. Obiectivul nostru, ca agentie imobiliara din Bucuresti, este inchirierea si vanzarea pe termen lung de apartamente, case, birouri si spatii comerciale.

 

Caracteristici generale

  • Acces auto: Acces auto
  • Teren imprejmuit: Teren imprejmuit
  • Tip Curte: Individuala, Teren in proprietate
  • Vecinatati Spatii: Autobuz, Zona comerciala, Banca, Supermarket, Fastfood, Piata, Hotel, Parc, Mall, Restaurant/pub, Scoala/gradinita

Video

Localizare pe harta Click aici pentru a vededea cum ajungi

Oferte similare

Anunturi care corespund criteriilor cautate de dumneavoastra

+40 afiseaza telefon